[#1] chętny na Poseidona
witam;

mam zamiar zarejestrować Poseidona, ale chciałbym najpierw spróbowac "uzbierać" parę osób do spóły żeby było taniej.
w dziale rejestracja stoi jak byk że co najmniej 4 osoby są potrzebne żeby Chris Hodges cokolwiek zszedł z ceny.
Chętni na Poseidona zgłaszajcie się masowo!! :D

[#2] Re: chćtny na Poseidona

@R-Tea, post #1

A gdzie byłeś jak my szukaliśmy chętnych :)
[#3] Re: chętny na Poseidona

@kmilota, post #2

U cioci na imieninach :)

a tak na powaznie, do tych co nie mają Spidera, ale "coś " i w głowach świta.
Czy nie warto zarejestrować sobie Poseidona już teraz, przed zakupem sprzętu?? Ja nie mam jeszcze nic na USB i Spidera też nie mam, ale chce najpierw zarejestrować Poseidona.
wiem, wiem mądrzę się, a sam mogłem wcześniej :)
ale podejrzewam Krzyśku, że jak ty rejestrowałeś to ja jeszcze nawet Mediatora nie planowałem.

[#4] Re: chćtny na Poseidona

@R-Tea, post #3

Zgadza się. To było bardzo dawno :) Ale jakimś cudem znalazło się nas dwóch. Teraz jestem ciekawy co z Poseidonem3.x ? Czy obecne klucze będą aktywne, czy trzeba będzie rejestrować ponownie? Wtedy na pewno będzie nas wiecej. No chyba że zanim wyjdze Poseidon3.x wyjdzie AmigaOS4 ze swoim stosem USB.
[#5] Re: chętny na Poseidona

@kmilota, post #4

Poseidon 3.x ??! na stonie Chrisa Hodgesa nic takiego nie znalazłem, jest tam wersja 2.2 do zassania, zarówno dla 68k jak i Pega.
Czy autor miałby prawo zażądac ponownej rejestracji?
A co mi po stosie USB z OS4?
Chociaż... ciekawe ile OS4 będzie kosztował... musiałbym kupić PPC jakieś, a jak wyjdzie OS4 to PPC mogą zacząć drożeć a nie tanieć :D
[#6] Re: chętny na Poseidona

@R-Tea, post #5

Poseidon 3.x ??! na stonie Chrisa Hodgesa nic takiego nie znalazłem, jest tam wersja 2.2 do zassania, zarówno dla 68k jak i Pega.

Nad 3.x trwają obecnie zaawansowane prace.

Czy autor miałby prawo zażądac ponownej rejestracji?

A dlaczego miałby nie mieć?

Chociaż... ciekawe ile OS4 będzie kosztował...

Teraz "kosztuje" 100 euro. Gdy będzie na półkach cena może podskoczyć do jakichś 120-130 euro.
[#7] Re: chętny na Poseidona

@R-Tea, post #1

Osoby zainteresowane rejestracją Poseidona proszę o zgłaszanie się na mój adres mailowy: sebastian.rosa (małpa) wp (kropka) pl

Cena 108 PLN i może być tylko niższa!
[#8] Re: chętny na Poseidona

@mailman, post #7

piszcie!

nie marnujcie okazji.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem