Kolega ma na PC komunikator Tlen i taka funkcja (pokazywanie w statusie IDTaga z mp3) jest tam zaimplementowana. Dodam, że Tlen obsługuje również protokół Gadu-Gadu.
Ech cos takiego jest ale w power gg
na szczescie nie wiele osób potrafi to cos obsłuzyc
Nawet działa czasami zawiesi gg "przypadkiem" :D
Wtyczka się zwie autostatus
Wszystkich PC-userow pragne w tej chwili uspokoic:
Na mojej Amidze ta funkcja tez nie dziala.
No i u mnie tak sie "uaktualnila" ze zawieszala calego kompa.
Wystarczy zassac najnowsza (choc nie tylko, super dziala tez 0.43.50) wersje AmiGG, zaptaszkowac to w ustawianiu statusu z opisem. Zapisac preferencje. Wyjsc z programu i jeszcze raz go odpalic, nastepnie uzyc AmigaAMPa (najlepiej v2.13, poniewaz v2.14 sie wiesza). http://amigg.integradesign.org/amigg_beta.lha
Jakby cos nie tak to podesle ci starsza wersje 0.43.50 :)
A po co wychodzić z programu? Większość opcji działa w realtime, należy do nich plugin amigaamp. Najnowsze amigg dostepne jest tylko u mnie na serwerze, na razie z integradesign się coś kwasi.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.