[#1] 8 marca :)
Z okazji tego roznie traktowanego "Swieta Plci Pieknej" chce zlozyc naj naj najlepsze zyczenia wszystkim paniom, ktore bez wstretu (a moze nawet z sympatia, przyjemnoscia) dotykaja komputerow dzialajacych pod kontrola systemow operacyjnych AmigaOS, MorphOS, AROS. Oby komputery te sluzyly Wam moje mile Panie jak najdluzej i w miare swoich mozliwsci ;) jak najlepiej. Oby kontakt z nimi byl dla Was tak samo przyjemny jak dla tych maszyn (a czesto i ich wlascicieli) przyjemny jest kontakt z Wami. :)

Caluje Was moje mile amigowce/pegazowce/arosowce/uaeowce. Zyjcie nam dlugo i usmiechajcie sie caly czas z wlasnej woli. :D

Przedstawiciel wyjatkowo brzydkiej plci ;)
MDW

[#2] Re: 8 marca :)

@MDW, post #1

Zapomnialem o symbolicznym gozdziku... Oto on:

@--'--

[#3] Re: 8 marca :)

@MDW, post #2

Pozwolisz MDW, że przyłączę się do życzeń

@--'---
[#4] Re: 8 marca :)

@mailman, post #3

@
|^
|^
|

Wszystkiego najlepszego :)
[#5] Re: 8 marca :)

@stony, post #4

*->->---

[#6] Re: 8 marca :)

@MaaG^dA, post #5

I ja sie dolaczam do zyczen, oraz dedykuje swoj dzisiejszy opis na GG ;]

[#7] Re: 8 marca :)

@Andrzej Drozd, post #6

[`][`][`] ... komunistyczne swieto dla "facetow" ktorzy caly rok sie opierdzielaja i w ten jeden, jedyny dzien probuja udowodnic jacy sa romantycznie.

To moje zdanie na ten temat ;)
[#8] Re: 8 marca :)

@_arti, post #7

Milosnik walentynek i swieta dziekczynienia sie odezwal. A ja tam sie dokladam do zyczen.
[#9] Re: 8 marca :)

@MDW, post #1

dla tych z komputerami czy bez.
Wszystkiego naj

[#10] Re: 8 marca :)

@stefkos, post #9

Hmm. Jakoś nie widziałem tu żadnych życzeń w dniu faceta!
[#11] Re: 8 marca :)

@Fazior, post #8

Ja tez sie dorzucam do zyczem oto kwiatek @>-;--

[#12] Re: 8 marca :)

@MDW, post #1

a ja z wielką chęcią poznam bliżej wszystkie kochane amigantki, wiecie te sprawy itp. itd. :*

ps. a kwiatuszki to będą prawdziwe (np. niezapominajki) a nie jakieś tam virtualne :D
[#13] Re: 8 marca :)

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #12

A ja im jeszcze dodam siebie :D
[#14] Re: 8 marca :)

@Arbuz, post #13

Dodasz siebie to powstaną Walentynki moim zdaniem a to było miesiąc temu :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem