[#1] Bydgoszcz
Wiosna idzie, sniegi topnieja, drogi robia sie przejezdne, sily witalne wracaja. Wiec mysle sobie, ze moze by tak odnowic dawne bydgoskie spotkania amigowcow ?? Szczegolnie ze jest interesujace miejsce spotkan czyli klub o nazwie "Pod Pegazem" :)
[#2] Re: Bydgoszcz

@nelson, post #1

Szczegolnie ze jest interesujace miejsce spotkan czyli klub o nazwie "Pod Pegazem"

Czyli "amigaonowcy" niemile widziani ;)

[#3] Re: Bydgoszcz

@Mufa, post #2

mile mile.. ale klubu "Pod AmigaOne" nie ma ;)
[#4] Re: Bydgoszcz

@nelson, post #1

mam nadzieję że odezwie się tu Marcin i zgłosi na chętnego
[#5] Re: Bydgoszcz

@R-Tea, post #4

Hmmm... Moze bym wpadl, oby tylko termin przypasowal....

Quantor tez na pewno by zawital... Widze go prawie codziennie na ATR to mu przekaze ewentualny terminek....
Choc moze to nie jest konieczne, bo slyszalem, ze ostatnio zaglada na PPA...

Ja wnosze o cos okolo za 2 tygodnie(bez skojarzen prosze ;) )....

A 'Pod Pegazem" gdzie to jest?? Daja tam chyba piwo, nie?? W dawnym miejscu spotkan Zubrze ostatnio podobno Techno graja, wiec ze wzgledu na Wasze wrazliwe uszy pewnie odpada
[#6] Re: Bydgoszcz

@Masta Krishna, post #5

witam ale ten swiat malutki ja pochodze z Bydgoszczy a moja latorosl jest studenka pierwszego roku w instytucie matematyki i fizyki to moze bym specjalnie przyjechal
[#7] Re: Bydgoszcz

@Masta Krishna, post #5

No wlasnie o spotkaniu ostatnio quantorowi mowilem..a co do terminu to jeszcze nie ma, po prostu wyczuwam sytuacje :) Napewno dogadamy sie zeby kazdemu pasowalo, a potem bedzie oficjalny news na ppa.

a pub "Pod Pegazem" to ul. Pod Blankami 6, czyli okolice starego rynku.
[#8] Re: Bydgoszcz

@nelson, post #7

Najlepiej byloby to zorganizowac w jakas niedziele, bo w soboty niestety czasami zdarza mie sie chodzic do pracy. A co do lokalizacji, to nie zebym sie czepial nazwy ;) ale czy nie lepiej byloby to zorganizowac wzorem GGUA w jakiejs kafejce internetowej ?
Wtedy i sprzet mozna by przytaszczyc, bo pub to chyba nie jest odpowiednie miejsce do takich celow.

[#9] Re: Bydgoszcz

@Mufa, post #8

Lokalizacja jest dowolna, po prostu spodobala mi sie nazwa :) ale za pierwszym razem proponuje umowic sie w pubie jakims, a potem pomyslimy o jakiejs kafejce i przynoszeniu sprzetu.
[#10] Re: Bydgoszcz

@nelson, post #9

Często bywam w Bydgoszczy, więc chętnie się zjawię.
A jak to będzie "wzorem GGUA" to mogę nawet swoją A4000T przytaszczyć :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem