[#1] Nocleg w Warszawie
Podobno w "Hyde Park" można pytać o wszystko więc pomyślałem sobie, że zapytam o coś co jest zupełnie niezwiązane z Amigą. Na pewno PPA odwiedza trochę osób z Warszawy i może ktoś coś będzie wiedział. No ale już mówię o co mi chodzi...

Najprawdopodobniej (to jeszcze nic pewnego) 11 kwietnia będę musiał nocować w Warszawie. No i szukam jakiegoś noclegu po w miarę przystępnej cenie. Nie musi to być jakaś cela u sióstr zakonnych ale też nie jakiś pałac ze złotymi klamkami. Poprostu jakiś normalny hotelik z normalnymi cenami. Jest jednak jedna uwaga. Ten nocleg powinien być możliwie jak najbliżej Ministerstwa Finansów. Gdzieś tam w okolicy będę chyba miał coś do załatwienia i tak się składa, że muszę mieć blisko. Dobrze by było jakby się dało zarezerwować miejsca telefonicznie albo przez sieć.

Jeżeli ktoś się orientuje w tych okolicach w Warszawie i zna jakiś hotelik to bardzo byłbym wdzięczny za jakieś namiary czy choćby nazwę. Ja będę jeszcze czegoś szukał ale trochę głupieję w tym przypadku jak siadam przed google. :)

Z góry dziękuję za wszelką pomoc. :)

[#2] Re: Nocleg w Warszawie

@MDW, post #1

Próbowałeś tej strony - http://warszawa.hotele.pl/. Jest tutaj możliwość rejestracji online, obejrzenia zdjęć pokoju, poznanie ceny za pokój, itd. Może w czymś pomoże.

Jak ktoś jest z Warszawy to raczej hotel nie bardzo poleci, bo on w tym mieście raczej mieszka i ma gdzie mieszkać. Ja jestem z Warszawy, ale prawdę powiedziawszy to w hotelach się w ogólę nie orientuję, gdyż nie mam takiej potrzeby aby z nich w moim mieście korzystać :D
[#3] Re: Nocleg w Warszawie

@mailman, post #2

Jeszcze jedno - gdy już sobie jakieś upatrzysz, to powiedz nam jakie. Będzie można określić jak daleko do ministerstwa od nich jest i może ktoś będzie mógł się wypowiedzieć na temat któregoś z nich.
[#4] Re: Nocleg w Warszawie

@mailman, post #2

Wielkie dzieki za pomoc. Cos sie z tego wybierze. Ceny macie tam "warszawskie" ale to nie jest wielki problem, bo to tylko jedna noc. :) Dzieki!

Po raz kolejny przekonalem sie, ze srodowisko amigowe jest wyjatkowe. Na innej liscie (niezwiazanej z Amiga) zostalem dosyc chamsko potraktowany. Mozna mowic rozne rzeczy o Amigowcach ale jak trzeba to naprawde pomagaja sobie jak malo ktora grupa na swiecie. Klocimy sie ale to sa rzeczowe i w miare sensowne wymiany pogladow, a nie chamskie docinki pelne nienawisci. Nawet miedzy zwolennikami OS4 i MOS tak naprawde nie ma nienawisci. :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem