Zobaczcie na goscia a allegro ktory sprzedaje 500 i nie wie czy jest sprawna. zobaczcie gdzie jest wpićty modulator http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47066223
Na 100% modulator tylko tak leży. Nie ma możliwości wpięcia go do innego złącza - modulator ma 23 piny, a inne złącza 25 (par, ser). Nie wiem ile ma flop (nie mam teraz Amigi na stole), ale jeśli 23 to na pewno "odwrotnie" (męskie-damskie). A położyć mógł go nawet tam gdzie jest Joy
o przepraszam bardzo nie chciałem tego człowieka obrazić tylko tak zażartować, ale tak wygląda jakby tam było wpićte. No ale sprawdzałem teraz w swojej amidze i rzeczywiście Video ma 23piny a, serial ma 25pinów
A co za różnica 23 czy 25 pinów? Wszystko jest możliwe! Ludziom udawało sie wkładać dwie dyskietki do stacji (jednocześnie), wiec modulator można na upartego nawet do portu myszy podłączyć
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.