[#1] Kryminalni i Pegasos/AmigaOne???
Cześć Wszystkim!
W sobotę (16.04) oglądałem jeden z odcinków srialu "Kryminalni" na TVN-ie. Nie jestem specjalnym fanem tego serialu, ale jak się okazało, warto się było pomęczyć:) Była tam scena , w której jeden z techników komputerowych siedział przed ekranem LCD, a z LCD promieniowała na niego niebieska(br...) poświata. W pewnym momencie zrobiono 2-sekundową przebitkę na ekran monitora. I od razu zauważylem, że to na pewno nie jest żaden Windows. Coś mi się zaczęło kojarzyć, ale nie byłem pewien na 100%. W pewnym momencie zrobiono dłuższą przebitkę na ekran. I wiecie co zobaczyłem? Nimniej ni więcej, tylko ekran MorphOS-a (a może to był OS4.0)!!! Czy ktoś z Was to też zauważył?

[#2] Re: Kryminalni i Pegasos/AmigaOne???

@OSH, post #1

Myślę jednak że mógłby to być również MacOS X, też jest w niebieskiej tonacji.
Gdzieś zresztą wyczytałem że TVN na Macach pracuje.
[#3] Re: Kryminalni i Pegasos/AmigaOne???

@Marcin_G, post #2

Nie był to MacOS, bo wiem, jak on wygląda. Poza tym, widziałem malutkiego motylka w rogu, więc to raczej był Pegaz:)

[#4] Re: Kryminalni i Pegasos/AmigaOne???

@OSH, post #3

..heheheee no proszę, Kryminalni na pegazach pracują hehehe... w sumie fajna reklamka cu nie? Mogliby tak zawsze - i dla odmiany raz pegaza raz OS4 :D
[#5] Re: Kryminalni i Pegasos/AmigaOne???

@Marcin_G, post #2

albo KDE
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem