[#1] Exec-rejestracja
Mam nadzieje, ze ktos z adminow portalu EXEC to przeczyta.
Mam problem z rejestracja, na stronie do nikogo kontaktu nie znalazlem
(z wyjatkiem tajemniczych jak dla mnie [ah] i [st] zreszta calkowicie offline).
Prosze o kontakt:
GG: 7187186
Tlen: Prince28
E-mail: PrinceAmy@poczta.onet.pl
[#2] Re: Exec-rejestracja

@Prince, post #1

Twoj problem z rejestercja zaraz zostanie zgloszony. [ah] i [st] nie sa calkowicie offline, gdyz jest tam email do nich! Nie wiem czy sa osoby w Polsce, ktore calymi dniami siedza na GG, pewnie sa.:)

Szymon Tomzik
[st]
www.exec.pl
[#3] Re: Exec-rejestracja

@SZAMAN, post #2

Dziekuje
[#4] Re: Exec-rejestracja

@SZAMAN, post #2

Skoro tylko tak można dotrzeć do osób odpowiedzialnych za aktywację konta, to ja równierz poproszę. Miało być aktywowane w 48 godzin. Jakieś 2 tygodnie już czekam, a z maila który jest podany jako ten, pod który należy zgłaszać problemy z logowaniem, dostaję ciągle zwroty, jakby nie istniał.

[#5] Re: Exec-rejestracja

@GumBoy, post #4

Tak, ale w tym momencie wypada mi powiedzec ze moje konto jest juz aktywne! Dziekuje
[#6] Re: Exec-rejestracja

@Prince, post #1

Czy prze zakładaniu kont podana jest ich data? Ciekaw jestem, kiedy moje konto tam zostało założone.
[#7] Re: Exec-rejestracja

@SirLEO, post #6

Niestety nie ma daty.
[#8] Re: Exec-rejestracja

@GumBoy, post #4

Hmm, z tego co widze Twoje konto jest aktywne juz od dluzszego czasu. Sprawdz jeszcze raz, a jesli nie dziala to zarejestruj sie ponownie.
[#9] Re: Exec-rejestracja

@SZAMAN, post #7

A jest chociaż moje konto? Czy jakiś filtr je zablokował? ;)
[#10] Re: Exec-rejestracja

@SirLEO, post #9

Jest, czekamy na komentarze, smialo! :)
[#11] Re: Exec-rejestracja

@SZAMAN, post #8

No fakt. Teraz działą. W niedzielę jeszcze nie działało. Niemniej jednak rejestracji dokonałem jakieś 3 tygodnie temu pewnie, albo nawet i więcej, a maile z prośbą o aktywację wracały :/

[#12] Re: Exec-rejestracja

@SZAMAN, post #10

Eeee, ono chyba nieaktywne od roku-dwóch jest, albo jeszcze więcej... Dawniej miałem zdaje się, że nieaktywne było długi czas, a później widocznie zapomniałem hasła. :D
A zresztą co ja tam będę komentować, nie kuś mnie, MiniQ przy mnie to płotka. Niektórzy pamiętają moje wyczyny na AGPL, ech, dawniej to były czasy, człowiek był wolny i mógł wszystko. ;)
[#13] Re: Exec-rejestracja

@SirLEO, post #12

Nie no, z tego co widze jest aktywne, musisz sobie tylko przypomniec haslo i juz mozesz siac postrach na eXecu. :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem