[#31] Re: OGAME - macie za duzo czasu? Zapraszam.

@Goramo, post #30

Włączenie obsługi JavaScript w IB (i chyba nie tylko IB) to podstawa. W innym wypadku pojawiają się takie różne ciekawostki jak ta którą opisałeś.

p.s. Miałem już ginąć kilka razy, ale jakoś moja planetka ocalała, ale tym razem....

[#32] Re: OGAME - macie za duzo czasu? Zapraszam.

@Goramo, post #29

właśnie, a tak trzeba klikać i klikać...... ech

[#33] Re: OGAME - macie za duzo czasu? Zapraszam.

@Prince, post #25

Widze ze kolega Prince sie tu udziela. :D
Przydaloby sie nas wiecej w sojuszu "AMIGA".
Jesli ktos gra na UNI15 i sie jeszcze wacha... to niech przestanie.
KU CHWALE..... AMIGI. :D
[#34] Re: OGAME - macie za duzo czasu? Zapraszam.

@Prince, post #27

Z tym atakowaniem na nieaktywnych graczy to inna sprawa.
Chodzilo o nieatakowanie ludzi ze znaczkami (i) lub (iI) przy planetach w Galaktyce. Czyli nieaktywnych 2tygodnie lub 4 tygodnie.
Byl blad i surowce na takich nieaktywnych planetach przyrastaly wyjatkowo szybko.
[#35] Re: OGAME - Uni 22

@XaVeR, post #33

Amigowcu! Ujawnij sie, jesli grasz na Uni22! Amiganja, 2:256:5. :)

[#36] Re: OGAME - Problem z IB?

@XaVeR, post #1

Moze nie jestem zbyt bystry, a moze to wina Ibrowsa. Mianowicie mam takie problemy:

1. Zasiedlilem nowa planeta (moze i podla, gdyz najnizsza temp. to 23 a najwyzsza to 60 (to tak jak nasza pustynia na sloncu ;) ). Przez jakis czas miala status "zniszczona". Moze tylko zostala opuszczona przez nieaktywnego gracza...ale do rzeczy: Jak zmienic jej nazwe z "kolonie" na inna?

2. Zalozylem wlasny sojusz i nie potrafie edytowac "ustanawania praw", klikajc na gifa (czy co tam jest) nic sie nie dzieje.

PS. Mam nadzieje ze nie bede musial sojuszu kontrolowac codziennie z poziomu peceta, bo zrezygnuje i przystapie do innego...
Nie sprawdzalem jeszcze ICaba na Macu68k...no ale na poczatku dobrze by bylo wiedzic czy to wina Ibrowse.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem