[#1] przyjdzie smok i spali reszte sprzetu
Czytaliście dokładnie o tym dragon'ie?
Z opisu jaki tam jest wynika, że jesli karta się pojawi to trzeba bedzie znów zamienić 68060.library lub 68040.library na MCF5475.library lub dragon.library :)
By używac softu na ppc trzeba będzie poczekać i kupić za następny tysiak sharka.

Jestem tylko ciekaw JAK na TAKIE ZABIEGI zapatruje się płyta główna a1200 ?!
Efektem mojej dotychczasowej kanapki są juz na pewno dobrze nagrzewające sie miejsca wokół pamięci chip i kości rom. A taki dragon z jego możliwościami to będzie chyba wypalał ścieżki na płytach!?

[#2] Re: przyjdzie smok i spali reszte sprzetu

@11MASTEr, post #1

Przecież płyta główna chodzi nadal ze swoją starą częstotliwością.
A jak układ się grzeje, znaczy że pracuje.
[#3] Re: przyjdzie smok i spali reszte sprzetu

@11MASTEr, post #1

Przepraszam że jestem niezorientowany ale......co to jest ten Dragon??Czy ktoś moze dać linka z opisem i zdjćciem (ewentualnie) tego "czegoś"?? A SharkaPPC można już normalnie kupić w Elboxie i po 2 tygodniach dostac do domu?? A ja myślałem że jeszcze tego nie produkują.........

[#4] Re: przyjdzie smok i spali reszte sprzetu

@malin666, post #3

Na tym portalu jest dział Aktualności. W tym dziale jest wyszukiwarka. Tam wszystko znajdziesz :D

Na początek kilka odnośników: 1, 2, 3, 4, 5.
[#5] Re: przyjdzie smok i spali reszte sprzetu

@mailman, post #4

O kurcze....Nie zauważyłem :D. Niemniej dzićki i pozdro

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem