[#1] Przystanek Woodstock 2005
No to co Panowie, kolejny Woodstock pomalu sie zbliza :) - http://www.wosp.org.pl/przystanek/2005
[#2] Re: Przystanek Woodstock 2005

@Andrzej Drozd, post #1

Eeeee....gdzie tam...Mistic Festival (Iron Maiden kreator) jest IMHO najwazniejsza impreza tego roku...:):)
PZDR
[#3] Re: Przystanek Woodstock 2005

@waldiamiga, post #2

E, tam, dwa dni kurzu ( a wlasciwie 3) masa kapel. Moze wreszcie spadnie deszcz z gradobiciem. Pamietaj, tylko Woodstock...no Bolkow tez OK. Zreszta wszystkie jumprezy na ktorych jest "bandżi" i sa na otwartym powietrzu sa **************** :D
[#4] Re: Przystanek Woodstock 2005

@Andrzej Drozd, post #1

Znowu w radiu M. bedzie o Was glosno
[#5] Re: Przystanek Woodstock 2005

@Andrzej Drozd, post #1

wydaje mi sie że to:
http://forum.antynazi.org/showthread.php?threadid=2589
zapowiada się ciekawiej
[#6] Re: Przystanek Woodstock 2005

@rzookol, post #5

Moze zagramy tam na scenie "amatorskiej" a jak nie to beda inne plany.
[#7] Re: Przystanek Woodstock 2005

@Andrzej Drozd, post #1

hm.. a ja w tym roku chyba odpuszczam woodstock i wybiore sie do Tych(ow) :) na festiwal ryska riedla..ale nie wykluczone ze bede tu i tu ;)
[#8] Re: Przystanek Woodstock 2005

@Andrzej Drozd, post #1

Szczesc Boze
Drogie Moje dzieci nie jezdzie na Woodostock ..Tam szatany sa i poszukuja zlych dzieci,. Zapraszam was zaś do mojego domu na Parafii sw Eustachego.Bedziemy rozdawac cuksy i kazdy wystąpi w moim nowym teledysku pt"Ostatnie kuszenie dzieci przez ks.Rydzyka MIX" zobaczcie tez moj stary film - "Szaty i majtki dziwkarki" Troszke perwerchy w tym ale warto .Teraz siedze nad nowym pismem które wydajemy pt."Obserwatorus Woodstockus Totuss Pokus"
Mamy dla Was Kochane dzieci roznego rodzaju muzyke w internecie - na stronach takich jak :
www.rydz-i-przyjaciele.Pozdrawiam was serdecznie Szczesc Boze Bog Zaplac za Datki mozecie je skladac w Sekretariacie Parafii Eustachego Pietro pierwsze pokój 666 skrecić w prawo przy pokoju ojca Dyrektora potem po schodach w dół ,windą w góre ,uiścić opłatę windową u cicia pana Kmiecia i do pani Genowefy. Nastepnie schodami w dol i znow winda w gore az tak do usranej smierci..Pan Ciecu Kmieciu odtransportuje wasze plugawe powłoki ziemskie do piwnicy gdzie dr. Von Hagens was spreparuje i odesle do Instytutu Hans Rydzek Moj Serdeczny Brat Nekrofill w jednej osobie. Szczesc amatorkom .niech rydzyk bedzie z wami.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem