[#1] chip.pl ankieta: Mam procesor firmy:
panie i panowie w zwartych szeregach głosujemy na Motorolę/IBM.

http://chip.pl/
[#2] Re: chip.pl ankieta: Mam procesor firmy:

@narwik, post #1

Tia, "fajnie" ta strona wygląda pod IBrowse. Co więcej opcja "zobacz wyniki" również "działa".
Ech...

[#3] Re: chip.pl ankieta: Mam procesor firmy:

@grxmrx, post #2

Pod AWebem niestety to samo :(
Eh, znowu trza bedzie linucha zapuscic :S

[#4] Re: chip.pl ankieta: Mam procesor firmy:

@Mufa, post #3

No pod Firefoxem juz dziala jak trzeba
Motorola dzierzy zaszczytna trzecia pozycje, gorzej niestety to wyglada jak przyjrzymy sie tej pozycji w procentach. Niestety Motorola razem z IBM nie dobila narazie nawet do 1%.
Tak wiec sprezac sie Amigowcy, AMD i Intela nie przegonimy, ale mozna by nieco wyrazniej zaakcentowac obecnosc alternatywnych platworm.

[#5] Re: chip.pl ankieta: Mam procesor firmy:

@Mufa, post #3

Pod Voyagerem dziala..
[#6] Re: chip.pl ankieta: Mam procesor firmy:

@nelson, post #5

"Działa" a działa to jest różnica. Niestety na programie Voyager podana strona tak samo "działa" jak i na IBrowse czy AWebie.

[#7] Re: chip.pl ankieta: Mam procesor firmy:

@grxmrx, post #6

hmm.. zaglosowalem i zobaczylem wyniki to w czym problem ? :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem