[#1] Woodstock 2005
Szczesc Boze
Drogie Moje dzieci nie jezdzie na Woodostock ..Tam szatany sa i poszukuja zlych dzieci,. Zapraszam was zaś do mojego domu na Parafii sw Eustachego.Bedziemy rozdawac cuksy i kazdy wystąpi w moim nowym teledysku pt"Ostatnie kuszenie dzieci przez ks.Rydzyka MIX" zobaczcie tez moj stary film - "Szaty i majtki dziwkarki" Troszke perwerchy w tym ale warto .Teraz siedze nad nowym pismem które wydajemy pt."Obserwatorus Woodstockus Totuss Pokus"
Mamy dla Was Kochane dzieci roznego rodzaju muzyke w internecie - na stronach takich jak :
www.rydz-i-przyjaciele.Pozdrawiam was serdecznie Szczesc Boze Bog Zaplac za Datki mozecie je skladac w Sekretariacie Parafii Eustachego Pietro pierwsze pokój 666 skrecić w prawo przy pokoju ojca Dyrektora potem po schodach w dół ,windą w góre ,uiścić opłatę windową u cicia pana Kmiecia i do pani Genowefy. Nastepnie schodami w dol i znow winda w gore az tak do usranej smierci..Pan Ciecu Kmieciu odtransportuje wasze plugawe powłoki ziemskie do piwnicy gdzie dr. Von Hagens was spreparuje i odesle do Instytutu Hans Rydzek Moj Serdeczny Brat Nekrofill w jednej osobie. Szczesc amatorkom .niech rydzyk bedzie z wami.
[#2] Re: Woodstock 2005

@Józef, post #1

odmówię za ciebie różaniec ;)
[#3] Re: Woodstock 2005

@Józef, post #1

[#4] Re: Woodstock 2005

@Józef, post #1

Nie wiem co pijesz, ale to niezdrowe jest
[#5] Re: Woodstock 2005

@rzookol, post #2

:P :D :) :( :( :o
[#6] Re: Woodstock 2005

@Prince, post #4

Widac ze ludzie to sa lacie

[#7] Re: Woodstock 2005

@Denver, post #6

wybierz zamiennik słowa "lacie" bo nijak tego nie mogę zrozumieć.
[#8] Re: Woodstock 2005

@Prince, post #7

ok niech bedzie kapcie

[#9] Re: Woodstock 2005

@Denver, post #8

no co wy ludzie maja tylko dobry humor ( chyba tak sie to pisze :P ) :D

[#10] Re: Woodstock 2005

@Józef, post #1

Dobre,zaciekawiles mnie

pozdrawiam

[#11] Re: Woodstock 2005

@AmiChris, post #10

ja odstapisz mi swojego pegasosa to ci powiem jak sie skontaktowac z autorem :D

[#12] Re: Woodstock 2005

@ZimA, post #9

no co wy ludzie maja tylko dobry humor

Maja bardzo dobry humor, a wrecz upijaja malolatow i ich filmuja, pozniej na "trwam" puszczaja Acid Drinkers "veri solly"... i wychodzi 666 rydzyka... ;)

Hare kriszna, Hare rama, Rastaman nie klamie, A Budda opowie o daimentowej drodze.

Chrzescijanin (ze skory i kosci prawdziwy).

Amiga RULEZ!
[#13] Re: Woodstock 2005

@Andrzej Drozd, post #12

Ja mam na videło film z woodstocku 2004 nagrany z telewizji tADEUSZ rYDZYK WAM. Czasem sobie obejrzę i mi się od razu humor poprawia, szczególnie w jednym momencie, jakiejś babci tak paskudnie głos podłożyli, że aż w oczy kole. Co ciekawe, to widziałem dokładnie tą samą scenę (też w tv trfam) z oryginalnym głosem i babcia mówiła coś o porach i innych warzywach, a na filmie z woodstocku "mówi" o alkoholu i młodzieży, co to radyja nie słucha
[#14] Re: Woodstock 2005

@shg, post #13

Telewizja kłamie.
[#15] Re: Woodstock 2005

@LeMan, post #14

Nawet w dobranocce bajki opowiadaja !!
[#16] Re: Woodstock 2005

@Prince, post #15

Świat jest pełen zła.
[#17] Re: Woodstock 2005

@Józef, post #1

http://fanthom.math.put.poznan.pl/~psychik/woodstock/
[#18] Re: Woodstock 2005

@reactor, post #17

Zapomnialem dodac - uwaga na przekaz podprogowy
[#19] Re: Woodstock 2005

@ZimA, post #11

brzmi kuszaco ;)

Ale adres znam
pieklo-europa,
ul Strachow kociol 13
kod pocztowy 666

[#20] Re: Woodstock 2005

@reactor, post #18

a ja chce fure rydzyka :D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem