[#1] Zahasłowany .doc
Panie i panowie, mam zahasłowany dokument Worda, do którego zapomniało mi się hasła. Czy zna ktoś metodę, aby to obejść? Jakieś narzędzie (amigowe, pecetowe - bez znaczenia)?
[#2] Re: Zahasłowany .doc

@mailman, post #1

Ja nie znam, ale google zna.
[#3] Re: Zahasłowany .doc

@Norbert, post #2

Już Google'ałem. Coś tam wynalazłem, ale sądziłem po trochu, że ktoś z Was miał z tym jakieś doświadczenia i coś poradzi... Przy okazji dowiedziałem się, że to jest szyfrowane algorytmem RC4 :D
[#4] Re: Zahasłowany .doc

@mailman, post #3

...RC4 powiadasz... niezbyt silny. No ale właśnie - są jakieś porządne programy kryptograficzne na AMi ?
[#5] Re: Zahasłowany .doc

@mailman, post #1

Tak przy okazji - czy ktoś wie jak/czym łamać hasła PowerPackera?

[#6] Re: Zahasłowany .doc

@Kokos, post #5

Na Aminecie powinny być narzędzia o nazwach PPcrypt, PPDecrypt, PPEncrypt, PPcrack.
[#7] Re: Zahasłowany .doc

@Kokos, post #5

AMINET !!!!!
[#8] Re: Zahasłowany .doc

@mailman, post #6

Działa to w miare szybko czy to metoda bruteforce?

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem