[#1] I D O L

uhm... ... nie myślcie że to to oglądam ale z racji tego że mam neta i że akurat kolega saskłacz przłączył na ten program ze słoneczkiem w tle - no to wlazłem na tego czata z Dominiką ... tą co odpadła.. i nie wiedzieć czemu pan Moderator nie chciał puścić moich pytan
Stąd ten temat.. zna ktoś możliwość obejścia moderatora ? :D

Jeden znam. Zadawać bezsensowne pytania, mile łechcące EGO idolki.. coś jak pochlebstwa kaprala do Hegemona
[#2] Re: I D O L

@TJindy, post #1

nio a jak .
trzeba bylo powiedziec ze ma wspanialy glos i ze kubus jest kochany i ze nie mozesz nie ogladac tego programu bo jest twoim zyciem i nadzieja na przyszlosc i ze nie mogl bys zyc jak kubus by kogos nie zbesztach durnymi tekstami i ze chcialbys spiewac tam z nimi i ze ... i ze jeszcze :D i ze bo poco :P

kurde ale temat :D

[#3] Re: I D O L

@TJindy, post #1

Normalka. Chciał byś im "popsuć" program czymś co się Tobie nie podobało? Program jest dla ciemnych któzy ślepo wierzą że to co widzą tak jest. A gó..o prawda. Robia tak, aby skasować najwięcej od naiwniaków (patrz -> BigBrother). TV to nie onet-czat gdzie piszesz to co masz na myśli.

A obejścia chyba żadnego nie ma. Jak moderator sprawdza kazdą odpowiedź i tylko on decyduje co ma sie na ekranie pojawić a co nie, to musisz na to przystać; taka rola widza.

[#4] Re: I D O L

@AlaN, post #3

nio inaczej nie jest.

to tylko czysta komercha. i tylko teoretycznie idol mial cos wniesc do polskiej muzyki ;)

a tak naprawde wszystko jest do d... :D

[#5] Re: I D O L

@TJindy, post #1

Ja coś przełączylem ? Niemożliwe - ogłądałem wtedy Cartoon Network bo w mojej kablówce go nie ma. Chyba, że przez przypadek otwierając puszkę z piwem urwała mi się zawleczka i spadła na przycisk pilota.
[#6] Re: I D O L

@TJindy, post #1

Ja idolę, masz zmartwienia :D

[#7] Re: I D O L

@Sasquatch, post #5

Dobra wymowka, to polowa sukcesu :P

[#8] Re: I D O L

@TJindy, post #1

coś jak pochlebstwa kaprala do Hegemona

Hehe, albo Tołdiego do Iktorna :)
[#9] Re: I D O L

@ZimA, post #4

tylko teoretycznie idol mial cos wniesc do polskiej muzyki

E tam marudzisz...To ze Flinta nie spiewala czysto na Woodstocku nic nie znaczy ;)
Moze monitory byly kiepskie a ekrany...
[#10] Re: I D O L

@Denver, post #7

A Ty co ? Ciągle banany i banany... :)
[#11] Re: I D O L

@Sasquatch, post #5

Sasi, sam już niepamiętam jak to się mogło stać...

Ale wiecie, ciekawi mnie jedna rzecz.. mianowicie ludzi na tym czacie było "cóś" kole 800.. Jak do ciężkej chłolery moderator jest w stanie sprawdzić tyle wpisów ? Owszem, założę się o banana z grila, że na pewno wspiera się programami odrzucającymi słowa obraźliwe itp. Ale podejrzewam że mimo to pozostaje te kilkaset do puszczenia na ekran Niespełnionej W Swych Marzeniach i Mało Rozpieszczanej Przez Kubę Idolki.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem