Ja tutaj, łamiąc NDA (ciiiii... nikt nie słyszał!) powiem, że jak się ma aktywnego AltiVeca, to w opisanej sytuacji gaśnie światło na całej klatce, a na pobliskim skrzyżowaniu włączają się zielone światła w obu kierunkach.
Dj.Ks.Rydzyk Mc grzmiał ostatnio w Radio Maryja 666Mhz, ... że starszym "babkom" przełanczacie kanał TV Trwam i nadajecie przekaz podprogowy...tak to prawda w Niedziele w TVN o 22:55 będzie temat poświęcony...program Nie do Wiary
Voyager jeszcze pół biedy, ale jak odpaliłem ostatnio Maiami Deluxe, to gazu zabrakło na Ukrainie... i potem sie dziwia zę nas do unii nie chcą wziaść :P:P
Wiem że jesteśy :d Ty weź lepiej sobie zmieńzmiennąśrodowiskową w mózgu :P bo Ci Requestchoice złe komórki powybierał do ułozenia tej wypowiedzi :P Chodził omi o to że nas nie chcieli wziąść jak sie tam pchaliśy drzwiami i oknami :D :D Amiga RulezZ
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.