[#1] Amigowy Humor ;-)
... a mam takie pytanko
Słyszał że na Pegasosie podczas słuchania mp3 i przesuwania okienek to gaśnie światło u sąsiada...czy to prawda ?

[#2] Re: Amigowy Humor ;-)

@krismiszcz, post #1

Nie do końca prawda - bo gaśnie tylko u sąsiadów z lewej strony, u
tych z prawej zmienia sę jedynie kanał w tv :P

[#3] Re: Amigowy Humor ;-)

@Kaczus, post #2

Ja tutaj, łamiąc NDA (ciiiii... nikt nie słyszał!) powiem, że jak się ma aktywnego AltiVeca, to w opisanej sytuacji gaśnie światło na całej klatce, a na pobliskim skrzyżowaniu włączają się zielone światła w obu kierunkach.

[#4] Re: Amigowy Humor ;-)

@krismiszcz, post #1

tylko jak masz uruchomionego Voyagera
[#5] Re: Amigowy Humor ;-)

@rzookol, post #4

tylko jak masz uruchomionego Voyagera

Wcale nie. W 1.5 poprawili ten błąd i gaszenie świateł działa nawet bez Voyagera .

[#6] Re: Amigowy Humor ;-)

@Kaczus, post #2

Dj.Ks.Rydzyk Mc grzmiał ostatnio w Radio Maryja 666Mhz, ... że starszym "babkom" przełanczacie kanał TV Trwam i nadajecie przekaz podprogowy...tak to prawda w Niedziele w TVN o 22:55 będzie temat poświęcony...program Nie do Wiary

[#7] Re: Amigowy Humor ;-)

@Grzegorz Kraszewski, post #5

Voyager jeszcze pół biedy, ale jak odpaliłem ostatnio Maiami Deluxe, to gazu zabrakło na Ukrainie... i potem sie dziwia zę nas do unii nie chcą wziaść :P:P

[#8] Re: Amigowy Humor ;-)

@djhacker, post #7

o ile pamiętam to my do Uni Europejskiej należymy:)
...hmmm w jakich latach Ty zyjesz? Zresetuj zegar w swojej A500+ to może będzie dobrze

[#9] Re: Amigowy Humor ;-)

@krismiszcz, post #8

Wiem że jesteśy :d Ty weź lepiej sobie zmieńzmiennąśrodowiskową w mózgu :P bo Ci Requestchoice złe komórki powybierał do ułozenia tej wypowiedzi :P Chodził omi o to że nas nie chcieli wziąść jak sie tam pchaliśy drzwiami i oknami :D :D Amiga RulezZ

[#10] Re: Amigowy Humor ;-)

@Grzegorz Kraszewski, post #3

...i dla pieszych także jest zielone
[#11] Re: Amigowy Humor ;-)

@AlaN, post #10

...i dla pieszych także jest zielone

I tak trzeba byc ostroznym. Wiekszosc autochodow w Polandii ma niesprawne hamulce i prawie nikt nie dusi silnika 50 - tka ;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem