[#31] Re: sieć i PC

@Sylwester, post #27

Z tytmi pingami to nie bardzo jest, bo z mojego kompa jest ok natomiast z tego drugiego nie zaden ping nie wychodzi 100% strat :( co z tym zrobić

[#32] Re: sieć i PC

@Goramo, post #28

Problem z karta już rozwiżałęm teraz mam nowy problem :( pisze o nim nieco wyżej http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f=11&i=3184&t=3130&ostatnie=1

[#33] Re: sieć i PC

@Pawel Kobylarz, post #31

Pawel Kobylarz napisał(a):

> Z tytmi pingami to nie bardzo jest, bo z mojego kompa jest ok
> natomiast z tego drugiego nie zaden ping nie wychodzi 100%
> strat :( co z tym zrobić

Mi to śmierdzi firewallem.

[#34] Re: sieć i PC

@Kokos, post #33

Hmm... na swoim mam nortona firewall ale go wyłaczylem podczas prób, być moze gdzies jeszcze cos u mnie blokuje i tamten komp sie nie moze dostac ale nie jestem pewny. Sprawdzy wszytko kolejny raz moze wczesniej cos przeoczylem. Jesli chodzi o tego drugiego kompa to tam jest tylko SP2 z firewallem aktualnie wyłaczonym. Bede eksperymentował z tymi firewallami jak do jutra nie wymysle nic to na pewno o tym poinformuje :)

[#35] Re: sieć i PC

@Pawel Kobylarz, post #34

Pawel Kobylarz napisał(a):

>Bede eksperymentował z tymi firewallami jak do
> jutra nie wymysle nic to na pewno o tym poinformuje :)

Czekamy. :> I uśmiechnij się na tym zdjęciu! Wszystko bedzie dobrze! ;)

[#36] Re: sieć i PC

@Kokos, post #35

Kokos napisał(a):

> Czekamy. :>
długo nie trzeba bylo czekac ;) sa pierwsze pozytywne wyniki, ten drugi komp juz cos tam widzi bo ma juz net ktory ja mu udostepniam :) co prawda jeszcze nie moze wejsc na moje udostepnione dyski jednakże myśle ze to tylko kwestia czasu :) poniewaz ja ze swojego kompa moge wejsc na jego dyski :D wszytstko przy wlaczonych firewallach :)

> I uśmiechnij się na tym zdjęciu! Wszystko bedzie
> dobrze! ;)
Fotke to zamienie na lepsza jak tylko dostane aparat ( góra tydzień czasu :) ) ta obecna jest nieco niewyrazna bo jest to wyciety kawalek z duzej calosci

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem