[#1] Mój avatar.
Witam.
Lato w pełni. Wszyscy oferują jakieś promocje, to i ja nie będę gorszy. Pierwsza osoba, która napisze na niniejszym forum skąd wziąłem mój avatar (czyli co on oznacza, a nie np. skąd ściągnąłem) otrzyma 0,5l 40% roztworu C2H5OH (jeżeli jest w miejscu w Polsce, do którego nie będzie mi się chciało dojechać) lub 1l do wypicia na spółę (jeżeli jest w miejscu w Polsce, do którego będzie mi się chciało dojechać).
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi!

P.S
W granicach rozsądku (cena) zgodzę się na konkretną markę roztworu! Osobiście popieram... o nie, to byłaby już reklama!

[#2] Re: Mój avatar.

@Kitech, post #1

King Crimson - Plyta "In The Court Of The Crimson King"

rowniez "pozyczone" w demie technological death ;)

niestety pijam tylko piwo ;)

[#3] Re: Mój avatar.

@Kitech, post #1

eee, biały kolor jest metaforą (trudne słowo) boing balla, a przeważający czerwony alegorią (jeszcze trudniejsze słowo) także piłeczki amigowej.

[#4] Re: Mój avatar.

@nelson, post #2

ODWIEDŹ PRAWIDŁOWA!!!
Miło, że ktoś jeszcze zna moją ukochaną płytę. Z piwem nieco gorzej. Aby dojść do tej samej ilości C2H5OH trzeba by ok. 10 półlitrowych piw. Jesteś z kujawso-pomorskiego, a ja jestem w stanie obstawić dolnośląskie i świętokrzyskie. Ale u mnie słowo droższe pieniędzy. Jak masz jakiś pomysł jak to zorganizować, to wal!
[#5] Re: Mój avatar.

@Kitech, post #4

Strasznie prosta była twoja zagadka. :) Już chyba geneza mojego avatara byłaby trudniejsza. :P

[#6] Re: Mój avatar.

@nelson, post #2

King Crimson - Plyta "In The Court Of The Crimson King"

Bardzo dobra plyta...kurcze ze tez tak pozno czytam forum, hehe :)
[#7] Re: Mój avatar.

@Andrzej Drozd, post #6

Andrzej Drozd napisał(a):

> kurcze ze tez tak pozno czytam forum, hehe

Nie mieliśmy szans (czasowych). Nelson życia nie widzi poza forum PPA. ;P

[#8] Re: Mój avatar.

@Kitech, post #4

Jak jezdzisz czasami na jakies party to mozna przekazac dobro tam, lub na jakims amiga meetingu w Lodzi ;)

A plytke znam oczywiscie bo to klasyka progrocka ktorego uwielbiam....bylem nawet na koncercie w sali kongresowej z dwa lata temu.. ;)
[#9] Re: Mój avatar.

@Kokos, post #7

heh. a wy tak nie macie ? ;)
[#10] Re: Mój avatar.

@nelson, post #8

O.K. Zachowam to w pamięci. Aczkolwiek wyjazd na party (ja jako kierowca) uniemożliwi opcję ze wspólnym spożyciem. :(
Pozdro.

[#11] Re: Mój avatar.

@nelson, post #8

A plytke znam oczywiscie bo to klasyka progrocka ktorego uwielbiam....

Nono. Kto by pomyslał, że są tu wielbiciele tego gatunku, obecnie niezbyt popularnego niestety...

[w tle]
Ej, pada, pada Rosenka... (M.Efekt)
;)

[#12] Re: Mój avatar.

@MinisterQ, post #11

Ja nic nie mówie, że większość tych gitarowych "wymiataczy" to ma naprawde bardzo wiele wspólnego z "klasykami"! :)

[#13] Re: Mój avatar.

@Lord_10up, post #3

Co mi Pan tu napisał
[#14] Re: Mój avatar.

@Kitech, post #10

Dla chcącego nic trudnego. Zawsze można gdzieś przekimać. :)
[#15] Re: Mój avatar.

@Sasquatch, post #13

Kkkopytko?

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem