[#1] "Nie tylko dla orłów"
Dawno temu w radiowej Trójce była taka audycja - Nie tylko dla orłów. Dla mnie to audycja kultowa i chciałbym sobie przypomieć te najstarsze odcinki sprzed 1990 roku. W radiu ich nie powtarzają, więc może ktoś z Was ma na zakurzonej kasecie nagrania tych audycji?

[#2] Re:

@PopoCop, post #1

Moze zapytaj sie kogos z radiowej trojki np. droga majlowa. Chocby pana Marka Niedzwiedzkiego oraz Wojciecha Manna. Na rzeczowe pytania na pewno udziela odpowiedzi.

Ostatnia modyfikacja: 08.07.05 12:04
[#3] Re: "Nie tylko dla orłów"

@PopoCop, post #1

I co? czy ktoś miał? Też chętnie bym się podłączył. Znalazłem teksty, ale bez pierwotnego wykonania sa nieco "suchawe".
MS
[#4] Re: "Nie tylko dla orłów"

@ms, post #3

Wysyłałem maile do Artura Andrusa (zajmuje się rozrywką w Trójce), ale nie odpowiedział na nie....

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem