[#1] eXec dziala!!!
Po małych problemach z serwerem wracamy - www.exec.pl
[#2] Re: eXec dziala!!!

@SZAMAN, post #1

Oj uważaj bo za taką reklamę się nie wypłacisz

Choć może po przeczytaniu artka w którym Mailman znajdzie wiele odpowiedzi na nurtujące go pytania, dostaniemy jakiś rabat :D

[#3] Re: eXec dziala!!!

@Mufa, post #2

I znowu Wy dwaj sami tutaj. ;)
To ja mam taką propozycję, przenieśmy eXeca na PPA, otworzymy specjalny dział, taki eXec corner.
Na początek mogę zaproponować osobny dział forum - "eXec announcement place", który chce być moderatorem? A może wszyscy?

W edycji tylko włączyłem sobie wysyłanie maila z odpowiedziami. Spoko, nic nie wycinałem. :D

Ostatnia modyfikacja: 09.07.05 22:18
[#4] Re: eXec dziala!!!

@Mufa, post #2

Eee, zamiast oplaty za reklamy mozna wprowadzic wygwiazdkowanie i zamiast eXec bedzie e***

[#5] Re: eXec dziala!!!

@marcik, post #4

ee lepiej gwiazdkowac *X** :P

[#6] Re: eXec dziala!!!

@Kaczus, post #5

Oj panowie, ja najzupełniej poważnie mówiłem! Serio! :)

[#7] Re: eXec dziala!!!

@SirLEO, post #6

a miało się coś pozmieniać w exec.pl , mocne wejście takie słowa padły na ppa !! Nic się nie zmieniło, tyle że pare odnośników nie działa :(

[#8] Re: eXec dziala!!!

@krismiszcz, post #7

Ktorych odnosnikow?
[#9] Re: eXec dziala!!!

@SirLEO, post #6

Najlepiej zrobic tak: eXxx :D

[#10] Re: eXec dziala!!!

@SZAMAN, post #8

http://exec.pl/main.jsp , klikając na obrazek "Exec" wyskakuje błąd!!
i jeszcze pare innych, raz chyba spotkałem w dziale OS4.
testowałem na MSIE i Safari

[#11] Re: eXec dziala!!!

@krismiszcz, post #10

type Exception report

description The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request.

exception

org.apache.jasper.JasperException: /main.jsp(24,2) File "include/top.jspi" not found
at org.apache.jasper.compiler.DefaultErrorHandler.jspError(DefaultErrorHandler.java:94)
at org.apache.jasper.compiler.ErrorDispatcher.dispatch(ErrorDispatcher.java:428)
at org.apache.jasper.compiler.ErrorDispatcher.jspError(ErrorDispatcher.java:170)
at org.apache.jasper.compiler.Parser.processIncludeDirective(Parser.java:305)
at org.apache.jasper.compiler.Parser.parseIncludeDirective(Parser.java:340)
at org.apache.jasper.compiler.Parser.parseDirective(Parser.java:378)
at org.apache.jasper.compiler.Parser.parseElements(Parser.java:795)
at org.apache.jasper.compiler.Parser.parse(Parser.java:122)
at org.apache.jasper.compiler.ParserController.parse(ParserController.java:199)
at org.apache.jasper.compiler.ParserController.parse(ParserController.java:153)
at org.apache.jasper.compiler.Compiler.generateJava(Compiler.java:227)
at org.apache.jasper.compiler.Compiler.compile(Compiler.java:369)
at org.apache.jasper.JspCompilationContext.compile(JspCompilationContext.java:473)
at org.apache.jasper.servlet.JspServletWrapper.service(JspServletWrapper.java:190)
at org.apache.jasper.servlet.JspServlet.serviceJspFile(JspServlet.java:295)
at org.apache.jasper.servlet.JspServlet.service(JspServlet.java:241)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:853)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:247)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:193)
at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:256)
at org.apache.catalina.core.StandardPipeline$StandardPipelineValveContext.invokeNext(StandardPipeline.java:643)
at org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invoke(StandardPipeline.java:480)
at org.apache.catalina.core.ContainerBase.invoke(ContainerBase.java:995)
at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191)
at org.apache.catalina.core.StandardPipeline$StandardPipelineValveContext.invokeNext(StandardPipeline.java:643)
at org.apache.catalina.core.StandardContext.invoke(StandardContext.java:2415)
at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:180)
at org.apache.catalina.valves.ErrorDispatcherValve.invoke(ErrorDispatcherValve.java:171)
at org.apache.catalina.core.StandardPipeline$StandardPipelineValveContext.invokeNext(StandardPipeline.java:641)
at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:172)
at org.apache.catalina.core.StandardPipeline$StandardPipelineValveContext.invokeNext(StandardPipeline.java:641)
at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:174)
at org.apache.coyote.tomcat4.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:223)
at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(Http11Processor.java:594)
at org.apache.coyote.http11.Http11Protocol$Http11ConnectionHandler.processConnection(Http11Protocol.java:392)
at org.apache.tomcat.util.net.TcpWorkerThread.runIt(PoolTcpEndpoint.java:565)
at org.apache.tomcat.util.threads.ThreadPool$ControlRunnable.run(ThreadPool.java:619)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:536)

O to chodziło ?

To pikus.. na PPa jak wchodzę na forum i mam przypisy nowe
przy postach to po naciśnięciu na jakiegoś reszta oznaczeń nowych postów mi znika... a nie chce mi się zapamiętywać :D

Piss

[#12] Sposób zgłaszania błędów

@TJindy, post #11

To pikus.. na PPa jak wchodzę na forum i mam przypisy nowe
przy postach to po naciśnięciu na jakiegoś reszta oznaczeń nowych postów mi znika... a nie chce mi się zapamiętywać

No i co w związku z tym? Czy zgłaszałeś ten błąd webmasterowi strony? Z tego co pamiętam to na forum już był o tym wątek i wypowiadałem się. Mam opracowany nowy system zaznaczania nowych wiadomości, ale muszę go jeszcze przetestować.

[#13] Re: Sposób zgłaszania błêdów

@grxmrx, post #12

Oj, nie zgłaszałem ale chciałem dać do zrozumienia innym że psioczą wszędzie ale swoje podwórko jest cacy.

Do kodu PPa nic nie mam i czekam z utęsknieniem na poprawki :D
[#14] Re: eXec dziala!!!

@SZAMAN, post #1

U mnie eXec nie działa.
[#15] Re: eXec dziala!!!

@kmilota, post #14

To nie my!

Może redakcja chce jednak zmienić serwer? Poważnie oferuję konto na komercyjnym serwerze, faktura, wsio. Tylko podać wymagania.

[#16] Re: eXec dziala!!!

@kmilota, post #14

U mnie już działa a w szczególności noey adres www.exec.com.pl :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem