[#31] Re: Czy wśród Amigowców są dziewczyny??

@R-Tea, post #19

Ha! Tak! To ta strona!
Dzieki R-Tea, od dawna jej szukalem. :)
To o tej stronie mowa w dziale "O Stronie" na mojej stronie WWW. ^_^
[#32] Re: Czy wśród Amigowców są dziewczyny??

@Prince, post #29

I obok telewizora, na ktorym akurat widac czerwony zegar, jaki zawsze pokazuja po losowaniu LOTTO.
Zdjecie musi byc tez w dostatecznie wysokiej rozdzielczosci, aby rozpoznac, czy to nie maska.
Heheh ;)
[#33] Re: Czy wśród Amigowców są dziewczyny??

@Orson, post #1

Heh, nie ma sprawy, tylko mam na razie problemy z aparatem, jestem na wakacjach więc fota będzie zrobiona aparatem przy telefonie... Mam nadzieję, że najważniejsze będzie widoczne, zrobię fotę przy totolotku, bo babcia nie czytuje wyborczej, kupuje tylko TV Świat czy coś w tym stylu, nic poza tym :)
A widoczne me "walory" będą, do wybory - niebieskie bikini (sama góra, bo nie chcę marznąć, rozpadało się ostatnio), lub błękitny biustonosz (koronki XD). Wyboru dokonam ja, żeby nie było za dobrze. No.
:D
Pozdrowionka dla wszystkich, zwłaszcza Orsona i Korniego (my brothers :)).

[#34] Re: Czy wśród Amigowców są dziewczyny??

@Aetriess, post #33

Odezwała sie już dzis cala rodzinka oprócz Korniego.... :D

[#35] Re: Czy wśród Amigowców są dziewczyny??

@malin666, post #34

Korniego gdzieś wcięło, pracuje on na robotach drogowych i czasem się gdzieś zgubi, to jego pierwsza praca:) Tu, gdzie jestem na wakacjach to jedynym "miejscem rozrywki" oprócz zalewu to Infocentrum, zreszta darmowe.

[#36] Re: Czy wśród Amigowców są dziewczyny??

@Orson, post #35

A to Korni kłamca. Jeśli go dobshe zrozumiałem to on sie tu WYPROWADZIŁ z poprzedniego mieszkania i dlatego nie ma go na GG :P Brzydki Korni :D

[#37] Re: Czy wśród Amigowców są dziewczyny??

@malin666, post #36

Korni(k) ma teraz modem
transfer taki, że można sie załamać, więc czasem się pojawi w kafejce internetowej (darmowej )

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem