[#1] (Jeszcze) więcej optymizmu...
...czyli poranne (??? - jak dla mnie to środek nocy :)) jajowanie... czyli szukamy dobrych stron tej od lat co najmniej dziwnej sytuacji naszego szeroko rozumianego Amiświatka...

[#2] Re: (Jeszcze) więcej optymizmu...

@LeMan, post #1

Rzeczywiście, z rana to nie najlepiej Ci wychodzi myślenie

[#3] Re: (Jeszcze) wiêcej optymizmu...

@Prince, post #2

O jakieś konkrety proszę.

Ostatnia modyfikacja: 25.07.05 12:07
[#4] Re: (Jeszcze) wiêcej optymizmu...

@LeMan, post #1

Dobre strony są takie, że jeszcze żyjemy, a Amiga nie oznacza w 100% przypadków WinUAE...

[#5] Re: (Jeszcze) wiêcej optymizmu...

@LeMan, post #3

Ledwo rano wstałeś i się zastanawiasz nad
szukaniem dobrych stron tej od lat co najmniej dziwnej sytuacji naszego szeroko rozumianego Amiświatka... Najpierw się umyj, zjedz śniadanko, napij się kawki. Później zastanów się nad czym masz myśleć

[#6] Re: (Jeszcze) wiêcej optymizmu...

@PopoCop, post #4

O, to już coś... Zatem dokładam od siebie: chyba na 100% można powiedzieć, że takie Electronic Arts nie uszczęśliwi nas żadnym z gniotów, które taśmowo wydają... Żadnych cholernych SIMSów na Ami - i to jest IMO dobra wiadomość. :D
[#7] Re: (Jeszcze) wiêcej optymizmu...

@Prince, post #5

Ja wiem, że jest poniedziałek, ale to naprawdę nie tłumaczy Twojego napastliwego tonu... Ja też mam dla Ciebie małą poradę: załóż krawat. "Klient w krawacie jest mniej awanturujący się"

[#8] Re: (Jeszcze) wiêcej optymizmu...

@LeMan, post #7

Ja tylko przypuszczałem, że coś wisi w powietrzu :)
Mam nadzieję, że moja "napaść" Cię nie uraziła zbytnio?

[#9] Re: (Jeszcze) wiêcej optymizmu...

@Prince, post #8

Ja tylko przypuszczałem, że coś wisi w powietrzu :)
Cóś sugerujesz? Jakby to rzec... marychy nie używałem od minionego 1000-lecia :D, resztę możesz sobie dopowiedzieć....

Mam nadzieję, że moja "napaść" Cię nie uraziła zbytnio?
Zbytnio to znaczy...? Mało subtelna była, ot co. Zresztą, co tam - było, minęło.

[#10] Re: (Jeszcze) wiêcej optymizmu...

@LeMan, post #6

Skoro podjąłeś wątek gier, to dobrą wiadomością jest chyba zapowiedź wydawania gier na Amigę przez firmę Cronosoft (wspólnie z firmą, której nazwy nie pamiętam). Oczywiście te gry mogą się okazać w 90% powtórnymi wydaniami starych tytułów (tzw. re-releases), a w 10% nowościami na poziomie L.K.Avalonu, ale może coś fajnego się ukaże...

Optymistyczne jest też to, że istnieją takie miejsca jak chociażby to forum i ludzie, którzy służąc swoją amigową wiedzą potrafią pomóc w kłopotliwych sytuacjach.

Ostatnia modyfikacja: 25.07.05 14:34
[#11] Re: (Jeszcze) wiêcej optymizmu...

@LeMan, post #6

Szkoda że takie gnioty wogóle sie ukazują...Przydało by się pare gier na Pegasosa ktore wyszły już na Maci czyli np. Warcraft 3, Quake 3 i wiele innych...Wtedy można mysleć o przesiadce na Pegasosa

[#12] Re: (Jeszcze) wiêcej optymizmu...

@malin666, post #11

A ja nadal czekam na implementację Enemy Territory na Ami! Oczywiście sam se nie pogram bo sprzęta odpowiedniego nie mam , no ale milo będzie zasiąść do rozgrywki z kimś z Ami po drugiej stronie.. Pozatym, jak już coś wydawać w stylu Quake3 (tudzież Unreal Tournament) to już właśnie bym wolał ET.
Dlaczego? Bo ET rulez! Ataaaaaaaaack!!!!
[#13] Re: (Jeszcze) wiêcej optymizmu...

@TJindy, post #12

Ja wohl!
[#14] Re: (Jeszcze) wiêcej optymizmu...

@Sasquatch, post #13

Ha haha haaaa Wundabaaaa! O meine obershrutze Rudy!
[#15] Re: (Jeszcze) wiêcej optymizmu...

@Sasquatch, post #13

Ha haha haaaa Wundabaaaa! O meine obershrutze Rudy!
[#16] Re: (Jeszcze) wiêcej optymizmu...

@TJindy, post #12

Taka se zwykła strzelanka?? Nieeee.... :P Wolę zwykłe wyścigi samochodowe jak NeefForSpeed Porshe2000 (broń Boże jakiegoś Undergrounda tfu!)

[#17] Re: (Jeszcze) wiêcej optymizmu...

@Prince, post #16

Prince jeśli można by porównać , to NFS przy ET ma się tak jak PC przy AMI

Strzelanka...
[#18] Re: (Jeszcze) wiêcej optymizmu...

@Prince, post #16

Ja bym chciał jakieś dobre RTS-y. Settlers 3, Warcraft 2,3...Taki Doom 3 też by sie przydał :D:D:D

[#19] Re: (Jeszcze) więcej optymizmu...

@malin666, post #18

Z gier pod Amige to ja bym chciał dostać:

X-COM terror from the deep
Civilization II / III
Myst III (miodzio :) )
Imperium Galactica2: Alliances - IMHO najlepsza strategia jka do tej pory wyszła :)
[#20] Re: (Jeszcze) wiêcej optymizmu...

@Olo, post #19

Te Ollo cały czas jesteś a mówiłes ze gdzieś idziesz :D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem