[#1] niech Ci będzie LeMan
[Co do PuaBase]
Witajcie, trochę przesadziłem gardząc ludźmi używającymi Win*ows.
Ale i tak nie lubię tego systemu! ( nie dam za wygraną )
Ostatnio jednak znalazłem jego odpowiednik ReactOS.
Co to jest?
System niby zgodny z NT4.0, ale niestety chociaż oparty na WINE, nie posiada aż tak wielkich możliwości. [ wine używałem na Linux'ie ].
Co więc mi się w nim podobało?
* szybkość z jaką się uruchamia
* szybkość z jaką uruchamia inne programy
* no i tyle
PS.
do LeMan'a: co Ci ten Wind*ws z alternatywnym myśleniem zrobił?

[#2] Re: niech Ci bêdzie LeMan

@Camelek, post #1

w każdej chwili możesz edytować swoje dne na PAUBase.
[#3] Re: niech Ci bêdzie LeMan

@Camelek, post #1

,,Witajcie, trochę przesadziłem gardząc ludźmi używającymi Win*ows.''

Och, spóźniłem się na jakiś ładny wątek bezrozumnych trolli. Jaka szkoda. Chyba jednak trzeba będzie popchnąć jakąś ustawę, żeby ludzie, którzy gardzą innymi ludzmi biorąc za podstawę system operacyjny, którego używają, byli sterylizowani.

,,Ale i tak nie lubię tego systemu! ( nie dam za wygraną )''

Więc oflaguj się i podpal. Albo idź się wysadź w powietrze, najlepiej gdzieś na pustyni.
[#4] Re: niech Ci bêdzie LeMan

@Camelek, post #1

Wytłumacz mi, po co zaczynasz nowy wątek, skoro nawiązujesz do czyichś wypowiedzi w innym? Przecież możesz odpisywać w poprzednim wątku bez najmniejszego problemu.
[#5] Re: niech Ci bêdzie LeMan

@Camelek, post #1

jak zwykle zrobiłem zamieszanie :(

[#6] Re: niech Ci bêdzie LeMan

@mailman, post #4

Tak pro forma: proszę o zamknięcie tematu. Widzę, że Camelek, chłopina bidna, nie zrozumiał ani słowa z mojej wypowiedzi. Cóż... Ja w każdym razie nie zamierzam ciągnąć dyskusji.

[#7] Re: niech Ci bêdzie LeMan

@LeMan, post #6

A ja chyba wiem ! :) Wiem Camelek dlaczego tak krzyczysz na ludzi co używają windowsa z własnej woli :)
Bo gdyby ci ludzie przestali go używać to by windows upadł - to proste!
Nastąpiła by era wielu systemów operacyjnych, może któryś z nich nawet by dorosnął do pięt AmigaOS'u pod względem wydajności :)
Ale ludzie nie wiedzą że może być lepszy system, więc dla nich windows jest "dobry"...
Kiedyś nawet spotkałem starszego jegomościa który bronił zawzięcie Window$:
"to normalne że są błędy przy tak dużym projekcie"
albo najlepsze:
"system linux jest opłacany przez konkurencję microsoftu, linux to grube miliony płacone programistom żeby go tworzyli"

Był to starszy człowiek, około 50 lat, poważny właściciel firmy... a bronił M$ jakby mu płacili za to

I nie oszukujmy sie - nikt nie używa windowsa z "własnej woli". Jeśli możesz (potrafisz) robić to samo na Linuxie to robisz to na Linuxie :D masz za darmo :D

A jeśli nie potrafisz na Linuxie to NIE MASZ WYBORU (własnej woli)... pozostaje tylko winda (na której sam teraz siedze, bo za mało na pingwinie potrafie :( )

Mam nadzieję że powstanie masa softu na Morph/Amiga/AR - OS, i wtedy ludzie będą mogi wybrać lepszy system .

Pozdrawiam!

P.S. Mam nadzieję że nikogo nie uraziłem tym tekstem :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem