[#1] Batman - początek
Właśnie wróciłem z kina - byłem na nowym Batmanie. Jest to wg mnie najlepszy z filmów o Nietoperzu jakie do tej pory powstały. Zdecydowanie polecam!

[#2] Re: Batman - początek

@PopoCop, post #1

No fajny był, ale imho troche przydługawy był wątek z tym całym kung-fu :) , ale ogólnie film był niezły. Chciałbym mieć taki "czołg" jak on miał ;)
[#3] Re: Batman - początek

@PopoCop, post #1

pare dni temu bym napisał:
własnie wstałem od pegasosa - na monitorze leciał nowy Batman :)

a tak poważnie to niezły film tyle, że jak dla mnie w zupełnie innym stylu niż wcześniejsze, nie lubie sztuk walki, niektórym się one podobają ale mnisi i batmam to lekkie przegięcie
[#4] Re: Batman - początek

@Olo, post #2

Mówisz, że przydługawy wątek kung-fu? No to film u mnie już spalony. Nie widziałem i nie spieszno mi by go obejrzeć.

[#5] Re: Batman - początek

@Olo, post #2

I co, po Gliwicach byś nim jeździł? :D:D:D:D

[#6] Re: Batman - początek

@Prince, post #4

Bez przesady, to nie żadne kung-fu tylko walka na miecze. I nie ma jej tak naprawdę zbyt wiele.
"Wątek kung-fu" to był w Matriksie - Batman to zupełnie inny film.

Ostatnia modyfikacja: 16.08.05 11:48
[#7] Re: Batman - początek

@PopoCop, post #1

Widziałem, fajny ale brakowało tego klimatu "gotham city" :)
A widzieliście "Batman - Dead End" ? jest to 8 minutówka która powinna sie nazywać: Batman vs Alien vs Predator :)

http://collorastudios.com/projects/bde/bdemain.htm

po lewej stronie będzie wybór "high res"(mpg) lub "med res"(mov)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem