[#1] Chyba sprzedam swoją A1200
Jestem kolejny który "odpada" ze swoim sprzętem.
Tak od jakiegoś czasu nachodzi mnie myśl i chyba ją zrealizuję: pozbywam się swojej Amigi 1200 z tymi pierdołami co ma w środku (CD-ROM, HD, FastATA, RAM i inne takie). Muszę przejrzeć karton i zobaczyć co jest w komplecie. Nie chce mi sie jej rozbijać na drobne, więc pójdzie raczej w całości. Amiga fajna sprawa, ale leży mi w szafie dość długo i... chyba kończy mi się chęć wyciągania jej, co nie znaczy że nie będę śledził nadal światka Amigowego. Ostatnio 2-tygodniowe przymusowe obcowanie z WinUAE całkowicie pokrywa moje zapotrzebowanie na platformę Amigi - a nawet więcej, więc.... sami rozumiecie.
A może są jakieś propozycje cenowe? Chętnie przejrzę.

Ostatnia modyfikacja: 21.08.05 13:33

Ostatnia modyfikacja: 21.08.05 13:34
[#2] Re: Chyba sprzedam swoją A1200

@AlaN, post #1

:(
[#3] Re: Chyba sprzedam swoją A1200

@TJindy, post #2

Niby nie powinno nic się dziać w życiu na siłę.

[#4] Re: Chyba sprzedam swoją A1200

@Kitech, post #3

Jeśli Amisi nie używash to ustaw ją na ołtarzyku , pod kloszem (zeby się nie kurzyło) najlepiej w centrum mieszkania. Bedziesz miał ją codzień na oku :D

[#5] Re: Chyba sprzedam swoją A1200

@AlaN, post #1

Ja tam moją Amigę nawet jak będę miał 99 lat albo i więcej to podłącze i odpale - pod warunkiem, że będzie jeszcze żyła chociaż jedna osoba co będzie miał taki sprzęt lub chociaż dżojstik, żeby w np. w Sensibla czy Speedballa pograć (ewentualnie na forum sobie popisać). Nawet jak wyjdzie wersja WinUAE 123.9 build 456 :). Zresztą jak ja tylu lat dożyje to technika może pójść tak do przodu, że nie wiadomo czy będą istniały "standardowe gniazdka z prądem" :). Jak ja ją wtedy podłącze :D
[#6] Re: Chyba sprzedam swoją A1200

@AlaN, post #1

Hmm.. Czy możesz mi wytłumaczyć po co piszesz tego posta? Jak chcesz sprzedać sprzęt to daj ogłoszenie albo wystaw go na aukcji.
Znudziła Ci się Amiga - trudno. Nikt Cię nie będzie błagał żebyś został przy Amidze.

[#7] Re: Chyba sprzedam swoją A1200

@AlaN, post #1

Mnie popsuła się Amiga, więc się jej pozbyłem na rzecz pisi na Linuksie :P Ale gdyby nie padła to pewnie jeszcze stałaby sobie ;) Używam E-UAE i pokrywa moje zapotrzebowania, tylko co z tego??? każdy używa co lubi :) Mimo tego, że umieściłeś swojego posta w kategorii HydePark, to poprawniej politycznie jest umieścić taką ofertę na np. Allegro.pl !
Ja osobiście odradzam Ci sprzedaż, napisz wogóle co w niej masz, a nie [...] z tymi pierdołami co ma w środku [...] ...

[#8] Re: Chyba sprzedam swoją A1200

@CzAjA, post #7

Posta napisałem, bo zamiar sprzedaży podałem PRZED wystawieniem zestawu na Allegro; jak już to wolał bym, żeby poszła w ręce kogoś kto bywa na PPA - zreszta wszystko jedno. Napisałem bo chciałem; przecież to nic złego :) . Ogłoszenie tez pokazało się w PPA>Giełda>Sprzedam.
[#9] Re: Chyba sprzedam swoją A1200

@AlaN, post #8

Z tego co pamietam masz 040 + CDik Slim a takiego zestawu to bym nie oddał nawet gdyby ktos wymachiwał mi LAWem przed nosem. (LAW = lekka wyrzutnia rakiet - przeciw czołgowa)

[#10] Re: Chyba sprzedam swoją A1200

@PopoCop, post #6

no właśnie

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem