[#1] Czy warto być wyjątkowym?
Ostatnio wiele myślałem o tym, czy warto robić/mieć coś wyjątkowego. Ludzie dziwnie się odemnie poodwracali, nikt nie czuje już do Amig'i tego co kiedyś. Może niektórzy ludzie muszą być tworzeni po to, aby pokazywać innym alternatywy?
Może jest to pewnego rodzaju misja? :S
Ci ludzie, którzy kiedyś mieli Amig'ę dziesiaj są jak bezmyślni Zombie idący za swoim szamanem (Bill G), nie chcą nawet słyszeć o alternatywach na ich komputer.
Dlatego tak ważne jest umacnianie społeczeństw.
Chociaż próba stworzenia FIA nie wypaliła ze względu na moje rozwinięcie nazwy, proponuję, aby każdy dla siebie rozwinął ten skrót. Będzie to mocna organizacja dla społeczeństw alternatywnych, w walce przeciwko MS.

Cokolwiek inni będą o mnie sądzić, ja nie dam się temu Monopolistycznemu Systemowi!

[#2] Re: Czy warto być wyjątkowym?

@Camelek, post #1

Uuuuu brawo brawo :)
[#3] Re: Czy warto być wyjątkowym?

@Camelek, post #1

Może jest to pewnego rodzaju misja?

A jaką tym masz misje, bo coś nie za bardzo rozumie o co chodzi :)

Cokolwiek inni będą o mnie sądzić, ja nie dam się temu Monopolistycznemu Systemowi!

A ja go używam, wygląda tak jak ja chce i działa szybciej niż u innych, i nie narzekam.

I jeszcze raz się spytam, a o co tak wogóle chodzi :)
[#4] Re: Czy warto być wyjątkowym?

@Camelek, post #1

Rewolucja sie zbliza jak apokalipsa. Powstanie srodowisko nasze przesladowane. Ku chwale. Ten czas juz nadchodzi. Zrzucimy kajdany MS. Pamietaj! Raz w miesiacu w samo poludnie, w lochach zamczyska Amigus, zbieramy sie by w kregu bialej magii poznac iluminacje nadchodzacej mocy swiatla. Przewodzi nam jasnowidz Agus. Niech moc bedzie z Nami!
[#5] Re: Czy warto być wyjątkowym?

@Fazior, post #2

Dzięki :P

[#6] Re: Czy warto być wyjątkowym?

@Camelek, post #5

Proszzz
[#7] Re: Czy warto być wyjątkowym?

@Andrzej Drozd, post #4

nie Agus Tylko Fat Agnus :D
[#8] Re: Czy warto być wyjątkowym?

@Olo, post #3

@Camelek

@Olo
A ja go używam, wygląda tak jak ja chce i działa szybciej niż u innych, i nie narzekam.

A zapłaciłeś za niego? :)
[#9] Re: Czy warto być wyjątkowym?

@R-Tea, post #7

Ciiiii..."sciany maja uszy, oni sa wszedzie"...to sa pseudonimy konspiracyjne, no wiesz...

wiadomosc po przeczytaniu, ulegnie przemieszaniu
[#10] Re: Czy warto być wyjątkowym?

@Andrzej Drozd, post #4

eee... i tak nik niepowołany tu nie zagląda.
zapomniałeś wspomnieć o towarzyszce życia Fat Agnusa.
Słynna wiedźma Błyskotliwa* Aga, która warzy sok z ofcojagód przeciw porostowi wełny dla nas owiec, cobyśmy jakoś wyglądali między ludźmi**. :D

* szczególnie w HiRes Laced
** mowa o zniewolonych przez Monopolistyczny System, o których to wspominał wyżej Camelek
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem