[#1] CopoKop..
Ciekawe jaki następny temat wymyśli nasz "urodzajny" mistrz wymyślania tematów.. ktoś ma pomysł co to będzie? :D
[#2] Re: CopoKop..

@TJindy, post #1

Przepraszam, że pytam, ale masz z tym jakiś problem? Sądzę, że są one (tematy) o wiele bardziej kreatywne i merytoryczne niż takie puste tematy jak ten, które w dodatku mogą mieć negatywny, wręcz piętnujący, krytykujący lub prześmiewczy charakter. A to jest przykre...

Nie podobają Ci się - nie czytaj ich.
[#3] Re: CopoKop..

@mailman, post #2

Oh, mailman jesteś taki "wundaśbarowny"... Cóż, krytykować każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej. Ja po prostu chciałem dać zaczątek nowego temat, takiego jak każdy inny znajdującyu się tutaj. Że też zacytuję:
"Nie podoba się?
Nie czytaj.. "
[#4] Re: CopoKop..

@TJindy, post #3

Możesz powiedzieć o jaki temat Ci chodzi? Przejrzałem większość w HydePark-u i nie zauważyłem żadnych dziwnych...z wyjątkiem Twojego.
Napisałeś byle temat bez sensu i czekasz aż wszyscy zrobią hiphiphurra i rzucą się na odpisywanie tylko dlatego, że pojawił się nowy temat?

[#5] Re: CopoKop..

@TJindy, post #3

Że też zacytuję:
"Nie podoba się?
Nie czytaj.. "

Tak się składa, że muszę.
[#6] Re: CopoKop..

@Prince, post #4

Dziwne jest to co piszesz że jest dziwne. To jest temat, jakikolwiek by on nie był. Jest tam zawarte pytanie, a czy ktoś odpowie czy nie to już inna sprawa.
Ot miałem natchnienie i tak jak popocop po prostu zarzuciłem temata w jego stylu. Miało to być coś wesołego, surrealistycznego no ale panowie widze że nie ma sensu nawet w HydeParku z czymś się wychylać.
Sorki.
Przepraszam.
Następnym razem postaram się nie dawać wam okazji byście się poczuli urażeni.
Choć znając siebie ...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem