[#1] RÓŻNICE ORGAZMÓW MĘSKIEGO I ŻEŃSKIEGO
[#2] Re: RÓŻNICE ORGAZMÓW MĘSKIEGO I ŻEŃSKIEGO

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #1

Bez nerwowki wiadomo ze kobieta moze (co nie znaczy ze musi) 24h/24h. Ale jednak zobacze co jest pod tym banerem... ;)
[#3] Re: RÓŻNICE ORGAZMÓW MĘSKIEGO I ŻEŃSKIEGO

@Andrzej Drozd, post #2

Mnie po kliknieciu sie nic nie wyswietla tu i tu... czy to znaczy, ze ograzm to tylko iluzja?!

[#4] Re: RÓŻNICE ORGAZMÓW MĘSKIEGO I ŻEŃSKIEGO

@_arti, post #3

Ja zaliczylem reset Classic Amigi, gdy odpalilem ten link. Pewnie to ona przezyla ten orgazm.
[#5] Re: RÓŻNICE ORGAZMÓW MĘSKIEGO I ŻEŃSKIEGO

@Andrzej Drozd, post #4

Mi ta strona nie zadzialala pod FF, to sprawdzilem pod IE i efektem jest "trzesienie" oknem przegladarki. Pomyslalem sobie, wlacze w FF mozliwosc zmieniania rozmiaru okna itp. w opcjach JavaScript, bo mam wylaczone. Wlaczylem, a tu tylko mi wylaczylo tryb fullscreen i nie trzeslo...

Hmmm - _arti - zglos do Osiolkow
[#6] Re: RÓŻNICE ORGAZMÓW MĘSKIEGO I ŻEŃSKIEGO

@Masta Krishna, post #5

Ta strona działa pod FF. Bez najmniejszych problemow.

[#7] Re: RÓŻNICE ORGAZMÓW MĘSKIEGO I ŻEŃSKIEGO

@Andrzej Drozd, post #4

IBrowse pod MOS-em odtworzyło to coś poprawnie

Ostatnia modyfikacja: 26.09.05 13:28
[#8] Re: RÓŻNICE ORGAZMÓW MĘSKIEGO I ŻEŃSKIEGO

@MinisterQ, post #6

Faktycznie - sprobowalem znow i mi zadzialala... Nie wiem czemu wczesniej bylo inaczej.. Niewazne...
[#9] Re: RÓŻNICE ORGAZMÓW MĆSKIEGO I ŻEŃSKIEGO

@_arti, post #3

A mi odziwo na IBrowse2.3 to działa.
[#10] Re: RÓŻNICE ORGAZMÓW MĆSKIEGO I ŻEŃSKIEGO

@Andrzej Drozd, post #4

A z jakiego browsera i na jakim konfigu?
[#11] Re: RÓŻNICE ORGAZMÓW MĆSKIEGO I ŻEŃSKIEGO

@Masta Krishna, post #5

Trzeba mieć IB2.3 :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem