Wątek zamknięty
[#1] Zablokowali mnie! :)
No i nadeszla wreszcie chwila, ktora nadejsc musiala. Moje konto na *X**.pl zostalo zablokowane, poniewaz bez zbednych farmazonow postanowilem wyrazic opinie odnosnie niektorych owiec/baranow - niepotrzebne skreslic, na tamtym portalu. Poprawilo mi to niewatpliwie moj dzisiejszy humor.

Zycze wszystkiego najlepszego i dalszych debilnych dyskusji nie wnoszacych nic nowego do tematu... Tesknic nie bede. Kto nastepny?...

[#2] Re: Zablokowali mnie! :)

@_arti, post #1

Spoko, spoko. Nie Tobie pierwszemu. Mozesz sie zapytac Ola.
To zablokowanie jest czasowe np. tydzien, wiec za niedlugo bedziesz mogl znowu komentowac.
[#3] Re: Zablokowali mnie! :)

@Phibrizzo, post #2

Hmm... ale po co? Tam nie ma co komentowac... tam mozna sie co najwyzej zgadzac ;)

[#4] Re: Zablokowali mnie! :)

@_arti, post #3

Hehehe, witamy w klubie ;)
Tam panuje jedna zasada:

1. Redakcja e*eca ma zawsze racje,
2. jeżeli redakcja nie ma racji, patrz punkt pierwszy

Cóż, pozostaje tylko pogratulować bana na execu i życzyć dobrej zabawy w nadchodzącym weekendzie :) :)
[#5] Re: Zablokowali mnie! :)

@_arti, post #1

_arti napisał(a):

> No i nadeszla wreszcie chwila, ktora nadejsc musiala. Moje
> konto na *X**.pl zostalo zablokowane[..]
> Kto nastepny?...

Niezbadane są wyroki Ojców Redaktorów...

[#6] Re: Zablokowali mnie! :)

@Phibrizzo, post #2

nie zawsze ja dostalem swojego czasu na pare lat :)) bo nie chciałem
ojca redaktora przeprosić, ponieważ nie uważałem, że jest za co :)

[#7] Re: Zablokowali mnie! :)

@_arti, post #1

I przyszedles tu sie wyplakac, zeby koledzy Cie pocieszali i przyznali jacy "Oni" sa zli, a ty biedny i niewinny? Ojejku.
[#8] Re: Zablokowali mnie! :)

@reactor, post #7

Nie, nie wyplakac a posmiac. Exec.pl to zawsze doskonaly temat do poklikania...

[#9] Re: Zablokowali mnie! :)

@_arti, post #8

Nazwales kogos baranem i zostales zablokowany. No moza sie i z tego smiac.
[#10] Re: Zablokowali mnie! :)

@reactor, post #9

ze to portal komediowy (e*ec) to wszyscy wiedza..
barany za ostre slowo mysle ze lepsze to zadufani w sobie fanatycy(wylaczajac kilka osob)

[#11] Re: Zablokowali mnie! :)

@AmiChris, post #10

I zbliżamy się w ten sposób do haseł znanych z pewnego sławnego bannera... ;)

[#12] Re: Zablokowali mnie! :)

@AmiChris, post #10

"barany za ostre slowo mysle"
W pewnym momencie trace poczucie humoru i zaczynam nazywac rzeczy po imieniu. I tak uwazam, ze ta meska forma "ofcy" to i tak delikatne okreslenie ludzi, ktorzy potrafia o dupie maryny dyskutowac nieprzerwanie od kliku lat...

[#13] Re: Zablokowali mnie! :)

@_arti, post #12

mnie tlumaczyc tego nie musisz :D
postlem ze 2 razy ...i dalem siana pegazowi ;)

IMO nie ma sensu sie przejmowac tym, zignorowac ten portal a nawet nie wchodzic..

ps. widocznie za malo osob odwiedzalo ten portal wiec sobie zbanowali Ciebie aby byla dyskusja

[#14] Re: Zablokowali mnie! :)

@_arti, post #1

Wcale sie nie dziwię, że dostałeś bana. Za taki wulgarny, agresywny i chamski atak na innych należało Ci się. :D :) :P ;)

Nie no, ludzie z Execa (ops, powinno być *x*** ) przesadzają (chyba rolnicy jacyś ). Te wszystkie teorie tworzone na podstawie jednej wypowiedzi czy też ogłoszenia (oczywiście o zupełnie innym przesłaniu) lub to p******* do sto ku** gwiazdkowanie (**** by ich strzelił) niesamowicie denerwują mnie i zapewne innych.

Ludzie - skonczcie z tym
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem