[#1] Razorman vel boazerio
Z gory przepraszam za zawracanie ogona :). Pewnie wielu z was widziało mecz Polska-Anglia. Laskawie prosze o wpisy: http://sport.onet.pl/1,16,11,14904740,41916548,1832825,0,forum.html moze wreszcie uda sie uwolnic polska pilke od tej szmaty.
[#2] Re: Razorman vel boazerio

@Fazior, post #1

Zniknij na zawsze badziewny Drewniany Matadorze!Wymiotować się chce!Janas za Drewniaka na Sybir!Won Rasialdo!Won raz na zawsze!Opamiętaj się Janas!cały świat widział tego Twojego drewnianego krewniakaw (nie)akcji!Trenerze na elektrowstrząsy na mózgu zapraszam!Nawet Mila byłby lepszy od tego patałacha!NAWET KIEPSKI MILA!!!!Bravo trenerze za szybką, w przerwie już,drugą zmianę!"BRAVO"...Kto normalny zdejmuje Ebiego,któremu chocierz chce się biegać?!A to chole...e Drewno nawet piłki nie potrafi przyjąć!to umieją dzieci na osiedlu!Nie chce go więcej widzieć!nie chcę!Mam dość wstydu za najgłupszego coacha europy i jego pupila,EL MATADORA Z DĘBOWEGO LASU!!!Jak TAKIE COŚ może w ogóle nosić koszulkę z orłem?!JAK????!!!!Pochwały dla Franka,Kosy-który nabiegał się najwięcej, mimo wszystko Żewłakowa(najlepszy mecz w kadrze) i BORUCA-nowego bramkarza ARSENALU!!!No szlag mnie trafi, nie mogę z GRZESIA RAZOR-MENA!!!nawet kret nie atakował obrońców!nic nie robił!!!nawet komentatorzy się obudzili i zaczeli mówić,że podanie do tego pajaca to ood razu strata piłki!!!!Nie życzę nikomu źle,ale chyba tylko ewentualna kontuzja DREWNIANEGO ĆWOKA,może nas uratować przed jego występem na mundialu,bo oczywiście wujek Janas go wpuści w pierwszej"11"!!!!o zgrozo!!!!!chce się wymiotować!!!!!
[#3] Re: Razorman vel boazerio

@Kylu, post #2

Cii...cho..
Bo niedobre trole zamkna cie w drewutni
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem