@Kokos,
post #6
"A ja napisze inaczej: Not your f*ckin business."
- Z angielskiego piatka, tylko po co tak wulgarnie
Ja mam zestaw podobnych pytań...
- chetnie odpowiem
Oglądasz DivX-y (chodzi o produkcje kinowe ściągnięte z jakiegoś muła - gdyby ktoś chciał się czepiać)?
- niestety mam za slaby sprzet na takie cuda
Przechodzisz przez jezdnie na czerwonym świetle?
- nie, nigdy
Zawsze chodzisz prawą stroną chodnika?
- a co za roznica? Chodzenie lewa strona
O co mi chodzi, Panie Ciekawski... Niech każdy z osobna rozlicza się w ramach własnego sumienia. Nie lubię takich prowokacji... :/
- Nie chce zeby uwazano to za prowokacje, to raz. A dwa, nie zapominaj ze to jest dzial Hyde Park. Zgadzam sie ze kazdy rozlicza sie wedlug wlasnego sumienia. Nie chodzi o to ze ktos uzywa pirackiego MUI. Chodzi o to ze juzywajac nielegalnego kluczyka ktos krzyczy na lewo i prawo ze jest przeciw piractwu. Specjalnie podalem przyklad MUI, bo niezarejestrowane jest funkcjonalne ale az prosi sie zeby miec bardziej "kolorowy" system. Pozniej najzupelniej sie o nim zapomina.
Ciekaw jestem czy jakbyś wlazł na jakieś party, do obcych ludzi to czy wystartowałbyś - "Hej! Ciekawe czy macie w pełni legalne MUI, bo pewnie nie, hipokryci"
- Nie zrozumiales mnie. Hipokryta nie jest ten ktory korzysta z pirackiego MUI, lecz ten ktory walczy z piractwem [zwykle tylko na forum] i a nielegalny klucz.
Za takie insynuacje i wywoływanie zadymy można w ryj dostać.
- Chmmm. Nie bede odszczekiwal w podobny sposob
Ale nieee... W końcu żadna ręka Cie nie dosięgnie, prawda? Można ukłuć kogoś szpileczką w dupkę i oglądać reakcję - świetna rozrywka.
A Ciebie Kokosie zapraszam do lektury:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Hipokryzja