@Kaczus,
post #1
Poziom bezcelowości (żeby nie napisać głupoty z obu stron) w wątku, o którym piszesz był coraz wiekszy, a gdy wątek istnieje sam dla siebie, bo nie ludzie, nie aktorzy, ale sam wątek to nie ma sensu. Moderator jest od tego żeby to dostrzegać. Jeśli będą protesty by uwolnić wątek lub ktoś będzie chciał dalej polemizować to nie będę robił problemu mogę wyeksportować cały wątek z bazy danych i przesłać dla zainteresowanych niech dalej sie cytują na jakiejś liście dyskusyjnej czy stronie innej niz PPA (nawet będzie można podać linka tutaj). Jak już kiedyś pisałem, to nie jest miejsce gdzie będzie poziom dyskusji poziomem pseudopolitycznej walki, agitacji, propagandy czy walki o słuszność spraw politycznych. Przyszłoby nam niedługo roztrzygać każdemu z osobna ocenę historyczną, ocenę słuszności postaw, prawdy, kłamstw, rozliczeń i wszystkiego. Nie to miejsce. Pseudopolitycznym wątkom będę przeciwny zawsze (nie ja podjąłem taką decyzję, ale się z tą decyzją zgodziłem).
Jeśli jest więcej osób oburzonych tym, że została taka decyzja podjęta a nie inna (posty nie zostały wykasowane) to mogę wątek przesłać wszystkim zainteresowanym, dokładnie taki jaki jest ciągle w bazie danych (bo nic nie kasowałem i nie modyfikowałem) to proszę o sygnał, o mejle na które przesłać ten wątek. Jestem gotowy wyeksportować wątek do pliku i przesłać zainteresowanym i Ci zainteresowani mogą dalej polemizować na tym samym poziomie, ale już na jakiejś liście dyskusyjnej, w innym miejcu.
Mój e-mail jest w profilu.