[#1] "Nie dla idiotów" napisał... idiota :)
Kolejna wspaniała aukcja allegro, zaczynająca sie słowami "Nie dla idiotów":
http://allegro.pl/show_item.php?item=68522092

Szczególnie mam na myśli podpis pod zdjęciem ukazującym Amisie1200 do góry nogami, na niej leży rozszerzenie Fast'u

Ostatnia modyfikacja: 22.10.05 14:38

Ostatnia modyfikacja: 22.10.05 15:30
[#2] Re: No Subject

@kjb, post #1

EEEtam toz to "grafika", no i dysk mozna wlozyc wiekszy ale to raczej juz nie dla idiotow
[#3] Re: No Subject

@Fazior, post #2

Z tą grafiką to mnie rozwalił ;)
Ta amiga posiada możliwości rozbudowy. Tu na fot wyciągnołem grafike, mozńa też wsadzić węszy dysk:
http://img326.imageshack.us/img326/8244/63bb.jpg

Ostatnia modyfikacja: 22.10.05 15:23
[#4] Re: "Nie dla idiotów" napisał... idiota :)

@kjb, post #1

"Minne" to jest jak się domyślam pamięć?

[#5] Re: "Nie dla idiotów" napisał... idiota :)

@kjb, post #1

"7. Filtr dzieki którem monitor wygląda jak CRT :D"
Że co??

[#6] Re: "Nie dla idiotów" napisał... idiota :)

@Kokos, post #5

Ciekawe czy produkują też filtry, dzięki którym monitor wygląda jak LCD. ;)
[#7] Re: "Nie dla idiotów" napisał... idiota :)

@kjb, post #1

Ortografia mowi za siebie. Az dziw ze sa frajerzy ktorzy w ogole po przeczytaniu kilku zdan licytuja.
[#8] Re: "Nie dla idiotów" napisał... idiota :)

@Poke, post #7

68020 @ 28.... karta turbo wyglada mi na coś zintegrowane z 4 Mb Fastu i nawet tam koprocesora nie widze... Więcej takich aukcji, wspaniała rozrywka ;D

[#9] Re: "Nie dla idiotów" napisał... idiota :)

@Poke, post #7

No, ale "grafikę" ma, bo sam ją spod klapki wyciągnął :P Załamka!
[#10] Re: "Nie dla idiotów" napisał... idiota :)

@Malin, post #8

A ja tam nie widzę żadnej karty turbo, a co do procesora w A1200, to nie pamiętam jakie były wstawiane :( (nie pytam z jaką częstotliwością były t(r)aktowane)

[#11] Re: "Nie dla idiotów" napisał... idiota :)

@Prince, post #10

Teoretycznie były wstawiane 020 @ 16 mhz ale budowa A1200 zwalniała je do około 14 mhz. Tak mi się wydaje :D

[#12] Re: "Nie dla idiotów" napisał... idiota :)

@Poke, post #7

Poke napisał(a):

> Az dziw ze sa frajerzyktorzy w
> ogole po przeczytaniu kilku zdan licytuja

Ludzie, którzy licytują takie rzeczy zazwyczaj znają się na takich sprzętach. Ich g* obchodzi czy to debil jakiś pisał czy nie. Ważne, że można zakupić A1200.

[#13] Re: "Nie dla idiotów" napisał... idiota :)

@kjb, post #1

I dla wszystkich AmigaOS-maniaków - toż to ten "sprzęt posiada jakiś swoisty system operacyjny"... ;)

[#14] Re: "Nie dla idiotów" napisał... idiota :)

@kjb, post #1

może nie dla idiotów ale spewnością idiota to napisał

[#15] Re: "Nie dla idiotów" napisał... idiota :)

@Malin, post #11

Sprawdziłem, faktycznie w A1200 były wstawiane 020/16

[#16] Re: "Nie dla idiotów" napisał... idiota :)

@Prince, post #15

Nie produkowano 68EC020 14 MHz, w A1200 był procesor 16 MHz, ale taktowany 14 MHz z kawałkiem.
To rozszerzenie to najprawdopodobniej Elbox 1200/4, nie mam pewności, bo na Big Book... nie ma fotki tego rozszerzenia, ale to pewnie to, bo niewiele było rozszerzeń RAMu do A1200 z ZIPami.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem