[#1] Strony dla PDA
Jakie sa wytyczne odnosnie tworzenia stron WWW dla urzadzen typu PDA?
Prosilbym o jakis link do tego albo inne info.
[#2] Re: Strony dla PDA

@reactor, post #1

no to może na początek sugeruj śie przeglądarką www.

[#3] Re: Strony dla PDA

@CzAjA, post #2

To co aktualnie klepie dobrze wyswietla sie pod WinCE i IE tegoz systemu, jednak chcialbym aby strona dziala (w mare) dobrze na kazdym mobilnym systemie, a do wszystkich nie mam dostepu. Nie wiem czym sie kierowac jeszcze obrocz okrojenia rodzielczosci takiej strony.
[#4] Re: Strony dla PDA

@reactor, post #3

Możesz pokusić się o napisanie strony w dwóch wersjach: dla IE i Netscape. Musisz pogoglować w tym temacie :) Ja znalazłem coś takiego jak "Internet Explorer To Mozilla Migration Guide" http://nexgenmedia.net/evang/iemozguide/. Może zamiast wyboru użytkownika strona sama mogłaby czuć co ją czyta :) i opowiednio zareagować wczytując dokument pisany właśnie dla niej.

Ostatnia modyfikacja: 24.10.05 21:07

Ostatnia modyfikacja: 24.10.05 21:07
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem