[#1] I'am Offline :)
No i nadszedł czas w którym umowa sie kończy i Malin zostaje odcięty od netu. Wiem że wszyscy będą płakać i rozpaczać więc pisze oto mój ostatni post przed tymczasową przerwą. Sory spam ale musze zostawić list pożegnalny dla wszystkich moich fanów (jest ktoś taki?? :P )

Pozdro

[#2] Re: I'am Offline :)

@Malin, post #1

żeś sie chłopie na tym portalu wyrobił...powaga
[#3] Re: I'am Offline :)

@Malin, post #1

Malin wracaj, jak nie to w cyc

[#4] Re: I'am Offline :)

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #3

PS do wszystkich moich fanów - W każdy piątek od 8 do 8.45 bede Online - Informatyka w szkole :)

[#5] Re: I'am Offline :)

@Malin, post #4

Kafejki albo kumpla z netem jakiegoś pod ręką nie posiadasz?

[#6] Re: I'am Offline :)

@Prince, post #5

Kafejki poumierały a fumfle bywają chamscy w kwesti - "pożycz mi neta" Będe wykorzystywał zasoby szkolne :)

Ostatnia modyfikacja: 05.12.05 19:42
[#7] Re: I'am Offline :)

@Malin, post #1

Aha, zapomniałem dodać - stwierdzam że amigowce (te mosofce tez :) ) to całkiem wporządku ludzie :D

[#8] Re: I'am Offline :)

@Malin, post #1

Nie pozwolili mi zostać Twoim fanem, Malin. Nie pozwól mi tylko
wyprzedzić Cię w ilości postów, musisz obiecać to wszystkim. :)

Pozdrawiam!

[#9] Re: I'am Offline :)

@Malin, post #6

Malin podczep się na lewo do sąsiada :D

[#10] Re: I'am Offline :)

@koodlaty, post #9

Zgodnie z obietnicą wielki miszcz (R) Malin powraca w każdy piątek rano :)
[#11] Re: I'am Offline :)

@MaLIN_, post #10

Arrrgh
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem