[#1]
PODtext - numer świąteczny
Witajcie,
Pragnę poinformować, że w sieci pojawił się nowy numer naszego zina -
PODtext. Zapewne niewielu z Was o nim słyszało, a więc spieszę z wyjaśnieniami. Profil pisma jest... typowo publicystyczny i wolno tematyczny. Mamy nadzieje, że publicystyka w naszym wydaniu Wam się spodoba.
[center]

[/center]
A oto co w numerze:
[b]Od Asasynów do WTC[/b]
[i]Terroryzm powszedni.[/i]
[b]Człowiek - to brzmi dumnie[/b]
[i]Pomagasz? Nie czuj się fajny.[/i]
[b]Pył[/b]
[i]Chaos czy harmonia?[/i]
[b]HWDP[/b]
[i]"Ludzie to choroba, rak toczący tę planetę, wirus. A my... jesteśmy lekarstwem." - Agent Smith[/i]
[b]Zjawisko Psychoanalizy[/b]
[i]"A psychoanaliza to do ciebie mnie nie zbliża. Tee, ja się mogę z kim chcę lizać!" - Kazik[/i]
[b]Zatknąć flagę na Marsie[/b]
[i]Kto pierszwy na Marsie? USA czy Ruskie? Jest 3ci gracz.[/i] :]
Z tego numeru dowiecie się, czym różnią się emerytki, które w parku zrywają z latarni ogłoszenia, od Asasynów, perskich zabójców. Ustąpisz im miejsca w autobusie? Jeśli tak, to zastanów się nad tym, czy nie jesteś czcicielem chaosu. Wtedy kaganiec na paszczę i będziesz miał pieskie życie. Podoba się? Usiądź sobie wygodnie na fotelu doktora Freuda, by... wylecieć w kosmos.
Numer dostępny w PDF-ie.
Nowy numer: grudzień-2005
Strona domowa: podtext.bo.pl
Forum: pgu.webhop.org
Szczególnie zapraszamy na FORUM do dyskusji na poruszone w numerach tematy, gdyż dyskusje, kłótnie i sprzeczki powinny być motorem tego pisma.
Pozdrawiam serdelecznie,
Kokos
PS:
I prośba, dajcie znać o numerze swoim znajomym lub zamieśćcie jakieś info na swoich stronach internetowych. Z naszej strony oferujemy to samo. :] - To dla nas bardzo ważne.