[#1] PODtext - numer świąteczny
Witajcie,

Pragnę poinformować, że w sieci pojawił się nowy numer naszego zina - PODtext. Zapewne niewielu z Was o nim słyszało, a więc spieszę z wyjaśnieniami. Profil pisma jest... typowo publicystyczny i wolno tematyczny. Mamy nadzieje, że publicystyka w naszym wydaniu Wam się spodoba.

[center][/center]
A oto co w numerze:

[b]Od Asasynów do WTC[/b]
[i]Terroryzm powszedni.[/i]
[b]Człowiek - to brzmi dumnie[/b]
[i]Pomagasz? Nie czuj się fajny.[/i]
[b]Pył[/b]
[i]Chaos czy harmonia?[/i]
[b]HWDP[/b]
[i]"Ludzie to choroba, rak toczący tę planetę, wirus. A my... jesteśmy lekarstwem." - Agent Smith[/i]
[b]Zjawisko Psychoanalizy[/b]
[i]"A psychoanaliza to do ciebie mnie nie zbliża. Tee, ja się mogę z kim chcę lizać!" - Kazik[/i]
[b]Zatknąć flagę na Marsie[/b]
[i]Kto pierszwy na Marsie? USA czy Ruskie? Jest 3ci gracz.[/i] :]

Z tego numeru dowiecie się, czym różnią się emerytki, które w parku zrywają z latarni ogłoszenia, od Asasynów, perskich zabójców. Ustąpisz im miejsca w autobusie? Jeśli tak, to zastanów się nad tym, czy nie jesteś czcicielem chaosu. Wtedy kaganiec na paszczę i będziesz miał pieskie życie. Podoba się? Usiądź sobie wygodnie na fotelu doktora Freuda, by... wylecieć w kosmos.

Numer dostępny w PDF-ie.

Nowy numer: grudzień-2005
Strona domowa: podtext.bo.pl
Forum: pgu.webhop.org

Szczególnie zapraszamy na FORUM do dyskusji na poruszone w numerach tematy, gdyż dyskusje, kłótnie i sprzeczki powinny być motorem tego pisma.

Pozdrawiam serdelecznie,
Kokos

PS:
I prośba, dajcie znać o numerze swoim znajomym lub zamieśćcie jakieś info na swoich stronach internetowych. Z naszej strony oferujemy to samo. :] - To dla nas bardzo ważne.

[#2] Re: PODtext - numer świąteczny

@Kokos, post #1

Hehehe.. bardzo fajny zin. Ja mam pudelka ;)
Że tak powiem oby tak dalej. Lekturka przyzwoita, mam nadzieję że dalej będzie jeszcze lepiej! Czego życzę redakcji w Nowym Roku!
[#3] Re: PODtext - numer świąteczny

@TJindy, post #2

Zapraszamy w takim razie do subskrypcji i dyskusji na naszym forum. THX. :]

[#4] Re: PODtext - numer świąteczny

@Kokos, post #3

Już tam sie subskrybowałem.. post dot. ET.
Games are cool. ET is better.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem