[#1] Lechu jajcarz:)
Nie wiem czy słyszeliście o tym, że Lech Walesa udziela się na gg pod numerem 5606334 tak jakoś od 2-3 tygodni. Informował o tym min. onet. Warto sobie wklepać w Amigg ten numerek ze względu na opisówki. Np. dzisiaj mało nie zdechłem jak zobaczyłem: "Jestem w samolocie na internecie cały lot internetu 29$ Pozdrawiam L." Człowiek jak widać z wprawy nie wypadł :) Tekst może nie aż tak dziarski jak "ja to bym panu nawet nogi nie podał", albo jestem za a nawet przeciw"-ale tyż zacny :D
[#2] Re: Lechu jajcarz:)

@Fazior, post #1

Numer już się zmienił. Nie wiem jednak, czy ten stary, który podałeś pozostał aktualny jako drugi, czy już trafił do kogoś, kto sobie robi jaja.
[#3] Re: Lechu jajcarz:)

@mailman, post #2

Zapytam:). Teraz jest niedostępny, pewnie lot internetu sie skończyl
[#4] Re: Lechu jajcarz:)

@Fazior, post #1

Właśnie z powodu takich "sensacji" nie czytam BRAVO, Przyjaciółki i tym podobnych pisemek dla niedorozwiniętych panienek. Dobrze, że to HydePark i możesz mówić co Ci ślina na język przyniesie.

[#5] Re: Lechu jajcarz:)

@Prince, post #4

MI STJUPID, MI NO COMPRENDE HABLA TY ESPANIOL oder Rusisch villeicht ? A tak pozatym to dziękuję że wyraziłeś pozwoleństwo na mój ślinotok. PS.puknij sie w dekiel amigo i na drzewo-sio juz nie ma cie
[#6] Re: Lechu jajcarz:)

@Prince, post #4

Nie moge sie powstrzymac,czytywales kiedys bravo i przyjaciolke??
noo gratuluje koledze....

[#7] Re: Lechu jajcarz:)

@Prince, post #4

Panowie, przywołuję Was do porządku, bo coś chyba pofolgowaliście sobie.
[#8] Re: Lechu jajcarz:)

@mailman, post #2

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem