[#1] Kiedy nowy TA ?
Jak w temacie..
Kaska (nie:Kaśka ale KA S KA) leży odłogiem i czekam na nowy numer :)
[#2] Re: Kiedy nowy TA ?

@TJindy, post #1

Udam ze nie kumam (bo kapowanie to ohyda :P ) i napisze ze Tower Asult juz chyba wyszlo :P
Czy to cos jak Alien Breed? ;)
[#3] Re: Kiedy nowy TA ?

@Andrzej Drozd, post #2

Podejmę temat.... TA... taaaaaaaaaaaa... dobrze Andżeju - T0tal Am1ga .. kiedy next numer.. wydanie... :)

A tak na marginesie.... "Tower Assault" ;)

Ech, nudzi się amigofcom wieczorkami... ja obecnie sobie siedzę z Sasquatchem i staramy się docenić markę browaru www.jako.com.pl

Prawie co tydzień wybieramy browary tygodnia.. gdyby nie odległość.. w końcu jury powinno być co najmniej 3 osobowe coby przegłosować jakość .. a potem ilość ....
[#4] Re: Kiedy nowy TA ?

@TJindy, post #3

Flash... no tak. Fajnie, że amiprzeglądarki sobie z tym poradzą :D

[#5] Re: Kiedy nowy TA ?

@koodlaty, post #4

Hmmm... Flash... hmmm.... nu tak... zajarzyłem kwestię... pozwool że się wytłumaczę .. to nie miał być link tylko ogólne stwierdzenie .. a że wyszedł HREF to sorki :)

Pociłem tekst na temat Flasha ale się wycofałem. Po porstu powiem krótko. Flash nigdy mi się nie podobał. Przerost formy nad treścią. Proste animacje/zdarzenia na wektorkach które skutecznie mulą procka.

Miałem taki problem w swojej firmie.. koniecznie domagali się animacji na stronie.. zrobiłem we flashu (intro) i dałem również możliwość obejrzenia stronki bez niego.. bo ma się tę świadomość że nie wszyscy są fleszowi :D
A jeśli chodzi o tego typu kwiatki w necie .. spróbujcie się wbić poprzez mozillę firefoxa na stronkę z butami marki Ryłko.. stronka poza IE świata nie widzi :)

BTW. Powiedzcie jak wygląda stronka www.post-service.pl z poziomu Amisi
[#6] Re: Kiedy nowy TA ?

@TJindy, post #5

Przerost formy nad treścią.

No, najciekawsze sa te zaglosne dzwieki w Flashach.
Np. biedny windowsowiec nie raczyl sie pozytywnymi dziekami Soul Fly, tylko sluchal cos z Ery napalmu, wiesz flaki na scianie. Jak w doomie. Az tu nagle gostek (chloerny i zatwardzialy twardziel miesozerca :P ), dostaje zawalu! Mowish i mash, to jest flash (z dzwiekiem :P)

A-a-a-a, kto wygral "tom" "calom" ełorvizję? , bo ja byłem w pracy.
[#7] Re: Kiedy nowy TA ?

@Andrzej Drozd, post #6

Have no idea...
Polacy na pewno nie weszli, weszła za to Armenia i wszyscy się cieszyli. To wszystko co pamiętam bo nie oglądam programów tego typu..

A we fleszu najbardziej wkurza mnie gdy chcesz trafnąć w zamykacza iXowego.. czasami jest to awykonalne.. no i WP przeszło najśmielsze oczekiwania - klikasz X i po chwili znowu się pojawia. Dopiero za drugim razem ścierwo znika z ekranu... no i oczywiście problem reklam gdzie głównym motywem jest muza i nie ma gdzie jej wyciszyć.. hehe.

Ostatnia modyfikacja: 20.05.06 10:09
[#8] Re: Kiedy nowy TA ?

@TJindy, post #7

No i proszę od TA przeszliśmy do flaszha ale masz rację z tą muzą...brrr,
dobrze, że w ognistym lisie można nie mieć tego cholerstwa, chociaż czasami się przydaje.
:D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem