[#1] dziwny gośc pan PWE
w koło pisze głupoty (hoć w najnowszym poscie w hyde parku spodobało mi sić o dwóch idiotach z bajki pani foster na cartoon network) ale emulki i emulki czas z tym skonczyc jesli nie przestanie to go nawalimy .CO NIE ZIOMY

[#2] Re: dziwny gośc pan PWE

@klosikpc, post #1

Hmmmm...
Jezeli chodzi o Ankiete to jak ktos chce ankiete to niech sobie zrobi i ewentualnie da linka, a jak ma sie ochote na powazniejsze pogaduchy to najlepiej na IRC-u Bo ppa to nie zaden BLOG ;)
[#3] Re: dziwny gośc pan PWE

@witekk, post #2

pwe spok ofajny koles jset i ok ppa dobre na. koles kw amga jest.

;)))))

[#4] Re: dziwny gośc pan PWE

@klosikpc, post #1

Coś mi tu pachnie dresem

[#5] Re: dziwny gośc pan PWE

@Malin, post #4

Gorzej, MALINEM :D

[#6] Re: dziwny gośc pan PWE

@Fazior, post #5

Widze że na tym portalu panuje koalicja anty-malinowa. Mam tyle wspólnego z dresem co ty z miesiączkowaniem pingwinów.

[#7] Re: dziwny gośc pan PWE

@Malin, post #6

wy tak wszyscy siedzicie razem w jednym pokoju "ćpuchacie" i potem piszecie taki dziwne watki i komentujecie czy to jakas telepatia, albo zbieg okoliczności :). tak tylko z ciekawosci pytam

[#8] Re: dziwny gośc pan PWE

@jimiche, post #7

I teraz mnie jeszcze do ćpuna porównują... ehhhh

[#9] Re: dziwny gośc pan PWE

@Malin, post #8

nie ciebie :) tylko was wszystkich w tym wątku :)

[#10] Re: dziwny gośc pan PWE

@jimiche, post #9

To siebie musisz też doliczyć bo jakimiś siłami natury się tu znalazłeś, zew czy cóś?! :). Po prostu wytłumaczenie jest jedno, po angielsku będzie, żeby się ktoś nie obraził za wulgaryzmy. jak chce sprawdzić w słownikach wyrazów znaczenie to już na własną odpowiedzialność: only Amiga make it possible.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem