[#1] commodore żyje !!!!!
Na onecie wyczytałem że firma commodore po wielu latach wraca na rynek,pomimo tego że bćdzie to firma inna niż ta z przed lat życzć jej sukcesów
[b OK
[#2] Re: commodore żyje !!!!!

@PRIMER, post #1

wcale jej nie życzę sukcesów, zeszmacili się tak jak atari

ps. http://www.ppczone.org/forums/viewtopic.php?t=641

[#3] Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Po raz który?

@PRIMER, post #1

Ile razy ten temat wałkowano... ;) Commodore zabiera sie za duperele ale z Amigą już nie ma i nie będzie miała nic wspólnego. Ile osób kupi odtwarzacz mp3 z logo commodore jeśli jest droższy nawet od firmowej rivy/creativa? Albo te konsolki z lcd, każdy wolałby psp :D
[#4] Re: commodore żyje !!!!!

@PRIMER, post #1

jak można życzyć sukcesów marce/firmie która jako pierwsza pogrążyła amigę? :P

[#5] Re: commodore żyje !!!!!

@MinisterQ, post #4

gdyby Jay minner żył (niewiem czy dobże napisałem chodziło mi o ojca ami) :(
[#6] Re: commodore żyje !!!!!

@klosikpc, post #5

to co?

[#7] Re: commodore żyje !!!!!

@klosikpc, post #5

Nawet 'dobże' dobrze nie napisałeś

Wracając do tematu to ja oczekuje na połączenie pendrive + mp3 player + otwieracz do butelek + zapalniczka od C= :D

Ostatnia modyfikacja: 17.06.06 12:39
[#8] Re: commodore żyje !!!!!

@alpine, post #7

Hmm... ale na onecie pisalo ze c= ma zajmować sić grami (nie chodzi o te gadgety - chyba najwiecej takowych wyprodukowal Tulip), comodore ma być czymś na kształt współczesnego /|. Nie rozumiem nie któych ludzie któzy chcą aby commodore produkowało jakieś przedpotopowe komputery (c64, a500 itp.) W taki sposób na pewno by sobie nie poradziła na rynku :/
[#9] Re: commodore żyje !!!!!

@rotfl, post #8

nowoczesne konstrukcje ale prorgramowo kompatybilne ze tamtymi ok, racja ;)
[#10] Re: commodore żyje !!!!!

@MinisterQ, post #4

MinisterQ napisał(a):

> jak można życzyć sukcesów marce/firmie która jako pierwsza pogrążyła amigę? :P

Można - bo to głównie dzięki tej firmie "płodzimy" teraz posty na forum ppa. OK
[#11] Re: commodore żyje !!!!!

@Sasquatch, post #10

Jeśli nie C= to pewno ktoś inny by się zainteresował Ami.

[#12] Re: commodore żyje !!!!!

@alpine, post #11

... tylko że jakoś nikt nie chciał... i to właśnie C= wybawiło z opresji ekipę Jaya.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem