@Prince,
post #17
To zapraszam do siebie jeśli mi nie wierzysz. Poza tym sposób w jakim odniosłeś się do tego co napisałem świadczy o totalnej ignorancji tego co ja pisze. Po prostu masz do mnie jakiś uraz, nie wiem dokładnie dlaczego. Próbujesz budować jakąś teorię spiskową mającą na celu coś, no właśnie nie wiem dokładnie co. Być może chcesz bym skasował wszystkie źródła strony, trudno mi to odgadnąć. Faktem jest, że coś udowodnić chcesz, ale pomówieniami niczego nie udowodnisz, zniechęcisz tylko siebie, mnie i być może jeszcze kilka osób.
Miałem problemy z kartą CPU w Pegasosie, teraz głównie Pegasosa używam i go sobie chwale, sprzęt jest OK, MorphOS jest niezły (ale aktualnie i tak musze siedzieć na linuksie bo chce się przygotować do pracy - przeglądarki z obsługą CSS). O pececie nie wspomniałeś, ale napisz mi o co Ci tak naprawdę chodzi, co chcesz udowodnić i dlaczego publicznie, a nie na priv. Ja się niczego nie boje w tym zakresie, ale może ty chcesz się utwierdzić w przekonaniu, że warto było Ci jakieś fochy stroić i mieć do mnie uraz jakiś mieć (za to, że uwagę zwrociłem by śmietnika nie robić).
PAUBase jest dobrym źródłem ponieważ dane są co jakiś czas aktualizowane, aktualizują je sami użytkownicy. Inna sprawa to współpraca z ludźmi, którzy mogliby pomóc w aktualizacji bazy, ale widze że wolisz narzekać zamiast pomóc (a są tacy, którzy chcą pomóc zamiast narzekać).
Jeśli się przez określony okres czasu nie odezwą to znikają z bazy. Jeśli masz jeszcze jakieś sugestie co i jak aktualizować to zapraszam, jest odpowiedni wątek na forum.