[#1] koszulki - efunzine
Chciałem sobie zamówić koszulkę dostepną na efunzine

http://www.efunzine.com/efnz.php?a=kat&id=182&sid=2961febd09f6f016084aa2781bb15450

Większość jest jednak niedostępna. Dysponuje ktoś dobrej jakości grafikami, które można sobie nanieść na koszulkę? Nie muszą być identyczne. Byłbym wdzięczny.

Jakie znacie metody domowe, żeby nanieść grafikę na koszulkę? Ja coś kiedyś słyszałem o naprasowywaniu. Chyba trzeba było kupić jakąś specjalną folię, zrobić nadruk i zaprasować. Ale na 100% nie jestem pewien, bo nie wiem gdzie taką folię, o ile istnieje, można dostać. :)

Ostatnia modyfikacja: 19.06.06 11:43
[#2] Re: koszulki - efunzine

@Sasquatch, post #1

Były kiedyś takie folie w sprzedaży, chyba nawet recenzowano je w Magazynie Amiga.

[#3] Re: koszulki - efunzine

@PopoCop, post #2

Sa wprasowanki. Na bialych koszulkach wychodzi nawet niezle (do kilku pran), na czarnych praktycznie nie do naniesienia na material.

[#4] Re: koszulki - efunzine

@Mat, post #3

Mozna w sklepach komputerowych nabyc kartki A4 na ktorych nalezy wydrukowac "cos tam" i przy uzyciu zelastwa, zelaska sie wie :D "nalozyc" na material (i tyle - SAM CHCE COS TAKIEGO... LUDZIE SLIJCIE GRAFIKI... pliz )

[#5] Re: koszulki - efunzine

@Lokaty, post #4

Uran chyba był chętny na podobną akcję. :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem