[#1] dzici neostrady
jeśli denerwują was dzici neostrady i takie tam polecajcie im forum dla nich oto link do jednego z nich http://www.mojeforum.net/pwe/index.php
[#2] Re: dzici neostrady

@coco, post #1

Po poprawnie napisanej nazwie nazwie tematu i na podstawie wielu innych "doświadczeń" z przykrością stwierdzam że chyba piszesz o sobie :) Tematyka forum z linka też na twoim poziomie

Ostatnia modyfikacja: 06.07.06 15:16
[#3] Re: dzici neostrady

@Malin, post #2

no dobra przyznaje sić Amigowcy jesteście górą(widać) a ja tylko żal mówić.....
[#4] Re: dzici neostrady

@coco, post #3

Powiedz mi tylko po co rzucasz tu linkami do forum dla 4-latków? Myślisz że wszyscy będą ci bili brawa i wznosili toasty na twą cześć?

[#5] Re: dzici neostrady

@coco, post #3

Spoko :)

PPA dzieciom :D

[#6] Re: dzici neostrady

@AmiChris, post #5

no po pierwsze to jak chcecie żeby jakies tam dzieciaki pisali głupoty to odsyłajcie ich pod ten link
[#7] Re: dzici neostrady

@coco, post #6

To jest forum PPA, tu sie nie wpisuje dla dzieci tylko dla duzych dzieci :).

[#8] Re: dzici neostrady

@BagoZonde, post #7

duzych dzieci???co masz na myśli
[#9] Re: dzici neostrady

@coco, post #8

Przecież nikt "normalny" nie używa Amigi.
[#10] Re: dzici neostrady

@Sylwester, post #9

chyba że ma pc i ami tak jak ja
[#11] Re: dzici neostrady

@Sylwester, post #9

No w koncu zauważyłeś, że jestem wyjątkowy Kocie Sylwestrze :P

[#12] Re: dzici neostrady

@Kaczus, post #11

Właśnie mi przypomniałeś że dawno na irca nie zaglądałem. pomysł
[#13] Re: dzici neostrady

@coco, post #1

Często widzę banery typu "stop dzieciom neostrady". Może ktoś mi wytłumaczyć o co chodzi?
Mam się pytać wszystkich z listy GG kto ma neostradę i jeśli odpowiedź brzmi "tak" to mam blokować? A może nie wolno odpisywać na posty i komentarze takiej osobie? Tylko jak narazie nie wiadomo które to są osoby.

p.s. Przy okazji: Czy kolor modemu też jest ważny? Niektórzy mają czarny, inni kremowy...

[#14] Re: dzici neostrady

@Prince, post #13

O w mordę ja mam neodtrade, czy to cos zlego?

[#15] Re: dzici neostrady

@Fazior, post #14

chodzi o to że jesli nawet nie maja neostrady i wypisują głupoty to trzeba ich zwalczac
[#16] Re: dzici neostrady

@coco, post #10

A Ty nie masz neostrady czasem?

[#17] Re: dzici neostrady

@coco, post #15

nowy wróg publiczny :D

[#18] Re: dzici neostrady

@QkiZ, post #17

nie mam .mam dsl
[#19] Re: dzici neostrady

@coco, post #18

http://dziecineo.prv.pl/

coco, spełniasz czesc warunkow
[#20] Re: dzici neostrady

@rotfl, post #19

[...]Jest to, najproociej mowišc, protest przeciwko dzieciakom na forach, które nie dorosły jeszcze do korzystania z takich dobrodziejstw jakim jest Internet.[...]

Teraz rozumiem. Akcja antytrollowa.

[#21] Re: dzici neostrady

@Prince, post #20

...połamałeś mi wszystkie konczyny...

[#22] Re: dzici neostrady

@11MASTEr, post #21

Cóż, jakoś na kilkadziesiąt postów nikt nie wiedział, lub nie umiał tego wytłumaczyć.

[#23] Re: dzici neostrady

@Prince, post #22

a co tu tłumaczyć jak ktoś nie potrafi jeździć samochodem to żadne zakazy czy nakazy tego ze niego nie zrobią.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem