[#1] niech nas zobacza :D
nie nie, to nie apel o 2000 koszulek z napisem "Jestem Amigowcem", w które ubierzemy tzw. osoby publiczne.

Chodzi mianowicie o Wikipedie. Przegladajac ja trafilem na artykuly mniej czy bardziej powiazane z naszym kompuciem. Wystarczy szybka edycja (nie jest to zbyt skomplikowane) i juz wstawiamy brakujace zdanie (np. ze Quake wyszedl tez na Ami), czy dopisujemy pominiete szczegoly (np. ze Amigi wyposazone byly tez w geste stacje dyskietek). I juz cos sie dzieje! Wszyscy nas widza, podziwiaja i kupuja sobie Amigi (uzywane co prawda i od nas, ale my za te pieniadze wszyscy kupujemy... eee... nowe kompucie, oczywiscie Amiga et consortes).

To chyba dobry plan?

[#2] Re: niech nas zobacza :D

@recedent, post #1

A próbowałeś przeglądać wikipedię z amigowych przeglądarek www?

[#3] Re: niech nas zobacza :D

@grxmrx, post #2

To tylko szczegół OK
[#4] Re: niech nas zobacza :D

@grxmrx, post #2

Aaaa tak... no to klapa. Widac moje spojrzenie na sprawe jest wypaczone przez to, ze nie mam w domu internetu...

Zaraz zaraz... pomysł

Ale mimo to pisze! Hmm...

Jak napisal (wierze, ze wspierajac mnie goraco calym sercem ;) ) kolega rotfl - to tylko maly, techniczny problem (czy, jak mawial Kokosz - "Mnie od kaszy nic nie odstraszy" ).

Koledzy! Do boju! Do kawiarni/znajomych/zon i odfalszowywac historie! ok, racja

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem