[#1] AMIgOWCE na festiwal "NIE ZABIJAJ"... moze??
Pod tym linkiem http://slodki.superhost.pl/niezabijaj/ znajduje sie strona festiwalu "NIE ZABIJAJ". Jako amigowiec, ktory wybiera sie na ta impreze postanowilem poinformowac spolecznosc, ze mozemy w jakis sposob sie spotkac i pogadac "dosc od rzeczy" :). Jezeli jest ktos chetny zeby sie spotkac to prosze o kontakt na lokaty_tg@o2.pl. Jeszcze moge dodac, ze wyruszamy z Tarnowskich Gor (woj. Gornoslaskie, okolice Katowic) w piatek o godzinie 14.50. ZAPRASZAM!!!!

[#2] Re: AMIgOWCE na festiwal "NIE ZABIJAJ"... moze??

@Lokaty, post #1

Wymiękłem - stronka się ślimaczy niemiłosiernie pod FF...
aaa jedźta sobie.. w końcu lato, panienki, pifko i zabawa do rana.
BTW. Będzie tam Amiga ?
[#3] Re: AMIgOWCE na festiwal "NIE ZABIJAJ"... moze??

@TJindy, post #2

Przypadkiem mam teraz FF i sprawdziłem tą stronkę. Działa dobrze.

Czy na koncercie "Nie zabijaj" (tolerancji) będzie sex, narkotyki i inne używki? Młodzież teraz jest taka kochana, dobra i tolerancyjna

[#4] Re: AMIgOWCE na festiwal "NIE ZABIJAJ"... moze??

@Prince, post #3

Hej Prince Ty tu juz nie sciemniaj - na pewno niejeden woodstock zaliczyles skoro przekrecasz (oczywiscie ten oldskoolowy Stanowo Zjednoczonowy) .

[#5] Re: AMIgOWCE na festiwal "NIE ZABIJAJ"... moze??

@TJindy, post #2

Noooo, Amigi nei bedzie, ale bedzie przynajmniej jedna AMIGowca :) ... .
TJindy, czy ty czasem nie jestes ze Slaska (Bytom ?)...

[#6] Re: AMIgOWCE na festiwal "NIE ZABIJAJ"... moze??

@Lokaty, post #1

Nie moje klimaty - jestem mięsożerny i nieekologiczny.

Może w 3-mieście i w tym klubie PATIO coś by w końcu wyszło?
[#7] Re: AMIgOWCE na festiwal "NIE ZABIJAJ"... moze??

@Daclaw, post #6

Wbrew pozorom tez konsumuje miecho co nie oznacza ze nie mozna na taki festiwal jechac, a szczegolnie wtedy gdy muzyka odpowiada.
A tak z ciekawosci co w klubie PATIO sie dzieje/wychodzi?

[#8] Re: AMIgOWCE na festiwal "NIE ZABIJAJ"... moze??

@Prince, post #3

sex, narkotyki i inne używki?

Na reggeowych koncertach to nie wchodzi w rachube, a przynajmniej tu http://www.reggae.zw.pl/rasta.htm poczytasz sobie o filozofii i kulturze reggae (rasta), ktora wlasciwie jest filozofia-wiara, z tym ze nie trzeba zmieniac swojego Boga :)

Ale ogolnie wiadomo jak jest na masowych imprezach, zadarzaja sie rozni ludzie...
[#9] Re: AMIgOWCE na festiwal "NIE ZABIJAJ"... moze??

@Lokaty, post #1

Chetnie bym pojechal, ale nie dostane teraz urlopu w piatek, nie mowiac juz o sobocie. Czesc ludzi wyjechala juz na urlopy. Ja sprobuje sie wyrwac do Gorzyc (mam blisko, jakos dojade z Rybnika do Wodzislawia, a reszte w razie czego mozna przejsc z "buta"). Mysle tez o Woodstocku, ale tym razem nie pojade autobusami ktore woza nas ze Slaska z Katowic, tylko jakos na ostatnia chwile dobrne pociagiem...to bedzie masakra :)
[#10] Re: AMIgOWCE na festiwal "NIE ZABIJAJ"... moze??

@Daclaw, post #6

jestem mięsożerny

To co, milosnicy reggae tez jedza mieso. Ba, nawet rastamanie (unikaja tylko wieprzowiny i czegos tam), a ogolnie staraja sie byc wegetarianinami. No a jak wiadomo, kuchnia wegetarianska uznaje jajka, mleko itp. Tylko nieliczni sa calkowitymi weganami :)
[#11] Re: AMIgOWCE na festiwal "NIE ZABIJAJ"... moze??

@Prince, post #3

Princu - wiem co mówię! Jak sie ślimaczy to się ślimaczy! Spróbuj text powiększyć.. :D
Pozatym kod jest dziwnie udziwniony... tak jakby webmaster nie mógł się zdecydować na technikie :)
[#12] Re: AMIgOWCE na festiwal "NIE ZABIJAJ"... moze??

@Lokaty, post #5

Hehe.. niestety nie. Aczkolwiek zaglądam na śląsk od czasu do czasu. Tym razem śląsk przyjechał do mnie (girlfriend) OK
[#13] Re: AMIgOWCE na festiwal "NIE ZABIJAJ"... moze??

@Andrzej Drozd, post #9

Widze jakas "bratnia dusza" (w sesie muzycznym i amigowym :) )... Woodstock to zaliczylem ten ostatni w Zarach (byla eqipa z MAWI) i od tego czasu juz nie bylem, ale moze dotre... kto wie??

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem