[#1] co myslicie
co myslicie na przeportowaniem windows xp na a1(os 4.0) pomysł
a może by nawet viste na ami
[#2] Re: co myslicie

@coco, post #1

no ja się tym zająłem pare dni temu ale na razie działa tylko w 16 kolorach więc olewam

[#3] Re: co myslicie

@rzookol, post #2

Tylko w 16-tu? Hmmm, dobra, ja tez olewam :P
[#4] Re: co myslicie

@coco, post #1

Phi tam Vista, my tu już Vista Pro kończymy już portować, a DirectX 11 to myślisz skąd jest wzięty... to przecież stary system 3D z amigi :)

[#5] Re: co myslicie

@Olo, post #4

X 11

Ahh, te linuxy i unixy... :P
[#6] Re: co myslicie

@Andrzej Drozd, post #5

a może tak zamiast windy to ......mam coś fajn ego i smiesznego http://www.allegrofun.pl/item-3i113238755.html ciekawy czy ten cegłofon z ami będzie współpracował i czy ta firma wspira oprogramowanie do kom na ami

Ostatnia modyfikacja: 12.07.06 20:15
[#7] Re: co myslicie

@coco, post #1

Kolega potrzebuje pomocy psychiatrycznej czy może jest dzieckiem neostrady? ;)

[#8] Re: co myslicie

@Malin, post #7

stawialbym na to drugie
[#9] Re: co myslicie

@coco, post #1

Mogę się nie wypowiadać?

[#10] Re: co myslicie

@Prince, post #9

Możesz ;)
[#11] Re: co myslicie

@TJindy, post #10

Malin jak jesteś głodny to jedz maliny mają witaminy
[#12] Re: co myslicie

@coco, post #11

Co za noob, troll, dziecko neostrady, xenofob i ktośtam jeszcze... słowem - coco xD
[#13] Re: co myslicie

@coco, post #1

Mam coraz to bardziej uzasadnione obawy ze to forum troche pod upada... ech;/

[#14] Re: co myslicie

@coco, post #6

no cóż naiwniacy są i będą, nikt tego nie zmieni,a zresztą poco dzięki nim świat jest kolorowy a kabareciarze mają oczym gadać.
A zatem szokoda czasu i energi na nich zostawmy to psychiatrą,może oni wyleczą ten kraj.

amiga 1200,infiniti,hd 20GB,2-cd romy,stacja dyskietek hd,blizard1240/40+32mb,fast ata
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem