[#1] wojna o dwóch ludzi
http://raport.blox.pl/html

[#2] Re: wojna o dwóch ludzi

@rzookol, post #1

a ja myślałem że to Polska jest jeb..ta.

Sam się ocenzuruję i nic więcej nie dodam.
[#3] Re: wojna o dwóch ludzi

@TJindy, post #2

Zdjęcia szokujące. Te dzieciaki są właśnie w takiej wierze wychowywane.

[#4] Re: wojna o dwóch ludzi

@Prince, post #3

Wiesz, w wierze to żydowskiej są chowane, i to mnie dziwi. Sami skurczybyki propagują peace, a tu proszę, gorzej niż talibowie.
A propo Talibów:
Jedzie czterech Talibów samochodem, jeden za nich do kierowcy:
- wysadźcie mnie przy ambasadzie...
[#5] Re: wojna o dwóch ludzi

@TJindy, post #4

To co zawsze powtarzam: jakbysmy chozili caly dzien w pidzamach tez by nam odpierniczylo.
Ja mam wyjscie troszke bolesne ale chyba skuteczne - znacie ten dowcip o złotej rybce, warszawie i murze?

[#6] Re: wojna o dwóch ludzi

@11MASTEr, post #5

Niektórzy nie znają

[#7] Re: wojna o dwóch ludzi

@Prince, post #6

Dwóch rdzennych warszawiakow i jeden "z zewnatrz" (w oryginalnej wersji hanys) łowili ryby w Wiśle - udało im sie zlowić złotą rybkć, a ze łowili blisko siebie rybka podzieliła 3 zyczenia na trzech.
Pierwszy warszawiak zbulwerslował sie, ze tyle przyjednych jest w Warszawie, ze w sumie to sami obcy tam sa, i chce by w Warszawie zostali tylko tubylcy ; rybka pstryk i stało sie;
Drugi warszawiak powiedział ze to nie załatwi sprawy i chce by Warszawe rybka otoczyła wysokim, grubym murem, aby nikt z zewnatrz nie mógł sie tam dostac; rybka pstryk i stało sie;
Trzeci rybak spytał rybkć: jak wysoki jest ten mur? Rybka odpowiedziała: 12 metrów, na to on: lej do pełna.

[#8] Re: wojna o dwóch ludzi

@11MASTEr, post #7

OK

[#9] Re: wojna o dwóch ludzi

@Prince, post #8

Protestuję! założyłem odpowiedni wątek na takie sprawy ...
[#10] Re: wojna o dwóch ludzi

@TJindy, post #9

[#11] Re: wojna o dwóch ludzi

@11MASTEr, post #10

bo ofce są zawsze inne, tak jak polacy:

Wodospad Niagara. Podjeżdża autokar, wysiada wycieczka:
- Oh my God! Wonderful!
Inny autokar, inna wycieczka:
- Oh mein Gott! Wunderbar!
Jeszcze inna wycieczka:
- O kur...! Ja pier...!

[#12] Re: wojna o dwóch ludzi

@Prince, post #11

amen OK

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem