[#1] Imieniny SirLEO
Serdeczne życzenia wszystkiego co najlepsze dla naczelnego redaktora i mojego idola portalu ppa, który swą delikatną rączką trzyma brać amigową i dba o nią.
Dużo uśmiechu, radości, samych grzecznych amigowców ;)
Najświeższych informacji i dystansu do rzeczywistości, drobnego miliona na koncie i realnego spotkania ze wszystkimi amigowcami bez wyjątku.

Tego Ci życzy ściskając Cię i obcałowując była amigowa wredota

sanddra
[#2] Re: Imieniny SirLEO

@sanddra, post #1

Ja takze przylaczam sie do imieninowych zyczen i lacze je z sierpniowymi, urodzinowymi.

była amigowa wredota

E tam. Nasza jedyna amigantka :]

PS. Pozdrowie, wiesz kogo, mam nadzieje ze bede czesto przechodzil obok tego patrolu. "Milosc, Przyjazn, Muzyka".
[#3] Re: Imieniny SirLEO

@sanddra, post #1

Gdybym umiał składać życzenia, to bym pewnie pisał teksty do kartek z życzeniami za żywą gotówkę, a tak to cóż, drętwo jedynie mogę coś tam nabazgrać --- mam nadzieję, że mi wybaczysz. 8)

Tego, prawda, standardowo zwykle w tym miejscu występuje łańcuszek wszystkiego dobrego i takie tam, no to ja też, jak najbardziej, się przyłączam i wcalę nie oszukuję. ;-p Tylko wiesz, ja mam problemy z wyrażaniem emocji, więc nie mogę tak nagle wyskoczyć z czymś w stylu, że gorąco i z głębi serca pragnę dla Ciebie pomyślności wbrew i na pochybel cholernym przeciwnościom. No sam widzisz jak to wygląda, zaraza. Lubisz banany? W razie czego, to aby Ci kontenerami je za free dowozili. 8)

Anyway, brachu, trzymaj się co najmniej tak mocno, jak ja trzymam za Ciebie kciuki! I jutro wypiję za Ciebie piwko (nie jedno . I aby spełniły się Twoje marzenia. I nasze w sumie też. Cheers!
[#4] Re: Imieniny SirLEO

@sanddra, post #1

Leonek skoro dziś Twój dzien, to wszystkiego najlepsiejszego życzą

Kaczuś i Kruszynka

[#5] Re: Imieniny SirLEO

@sanddra, post #1

Poprostu... Wszystkiego najlepszego z okazji Twojego dzisiejszego święta i spełnienia wszystkich nawet najskrytszych marzeń
szanowny redaktorze
OK

[#6] Re: Imieniny SirLEO

@sanddra, post #1

Witam SirLeo, Dolaczam sie do zyczen, dokladam wytrwalosci i tak 3mac ;)
[#7] Re: Imieniny SirLEO

@sanddra, post #1

Wiesz, wlasnie zauwazylem Twoj avatar. Ale ja sie z nim nie zgodze, poniewaz uwazam ze kobiety sa inteligentniejsze i maja wieksza wyobraznie od facetow. Hehe, teraz juz widze grad bluzgow od braci amigowej. Ale ktos Cie musi bronic :]
[#8] Re: Imieniny SirLEO

@Andrzej Drozd, post #7

Rozum mam babski i jestem baba, nie muszę go udwadniać a ten awatar zawsze mi sie podobał i pasuje do mnie. Taki naiwniak jak ja musi mieć mały mózg, co nie znaczy że jestem trendi ;))
[#9] Re: Imieniny SirLEO

@sanddra, post #8

Wszystkiego najlepsiejszego!!! Powiodzenia i dużo wytrwałości Krzysztof!!!

[#10] Re: Imieniny SirLEO

@Andrzej Drozd, post #7

Żeby podać parę przykładów ilustrujących Twoją tezę, można przytoczyć chociażby posłanki Beger oraz Hojarską czy też popularną (w niektórych kręgach) piosenkarkę "Mandarynę", lubo też, skoro przy produktach spożywczych już jesteśmy, chociażby niejaką "Frytkę". Zresztą po co mnożyć oczywiste przykłady, prawda?

Poza tym mam jakieś takie silne przekonanie, że sanddra jest w stanie "bronić" się skuteczniej sama, zwłaszcza gdy niektórzy dokonują nadinterpretacji czyjejś ekspresji. ;-p
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem