[#31] Re: Zerowa Amiga

@piwosz, post #30

Więc jest szansa, że sobie jednak poczytam zerówkę - trzeba tylko odświeżyć stare znajomości. :D
Dzięki.

Ostatnia modyfikacja: 21.08.06 17:27
[#32] Re: Zerowa Amiga

@APC74, post #27

Dlaczego nie otrzymałeś MACD#15 tego nie wiem (może M. Pampuch wie). Ale jak pamiętam, to swoją prenumeratę opłaciłem nie na ileś numerów, tylko na czas (jeden rok). A że wydawanie tych ostatnich numerów było zagatkowe (MACD#13 wyszedł w lutym 2000, MACD#14 w marcu 2000, a MACD#15 w kwietniu 2000), tak więc ponad osiem miesięcy czekałem z nadzieją na następny MACD. Nie doczekałem się. Kasa Przepadła :(
[#33] Re: Zerowa Amiga

@APC74, post #31

okladka jest na MA_cover_3(3/98)
[#34] Re: Zerowa Amiga

@kmilota, post #32

Cóż, było - minęło i się nie wróci. Choć idea (czy raczej konieczność) wydawania MA tylko na CD była moim zdaniem bardzo ciekawa, to jednak z góry skazana na niepowodzenie - żadne wydawnictwo tego typu długo na rynku się nie utrzymało. W dodatku Pan Stanisław Węsławski przestał prowadzić kurs malarski w wersji CD (coś tam było, że nie będzie pisał dla fanzinu, czy jakoś tak). To był dla mnie cios, bo właściwie tylko dla S. Węsławskiego kupowałem MA - wiadomości ze świata Amigi mogłem zawsze poczytać sobie na PPA, Execu czy św. pamięci amiga.com.pl i to aktualizowane na bieżąco a nie raz na miesiąc, reszta magazynu była dla mnie średnio interesująca, dlatego też nie rozdzieram szat nad brakiem #15. Chyba, że tak jak na #7, znajduje się na niej jakaś perełka graficzna typu PPaint 7.1 + polska instrukcja obsługi - chwała za nią Panu Markowi Pampuchowi i moja dozgonna wdzięczność.
[#35] Re: Zerowa Amiga

@piwosz, post #33

Wiem.
Nawet w 2 wersjach z tego, co pamiętam. Jednak musisz przyznać, że obejrzenie samej okładki pozostawia po sobie pewien niedosyt...
[#36] Re: Zerowa Amiga

@Prince, post #1

Mam wszystkie wydania papierowe , tylko numeru 0 mi brakuje Chętnie bym go włączył do swojej kolekcji, ale na allegro nigdy go nie widziałem :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem