[#1] web extras
chciałbym podzielić się z wami (wy tesz się dzielcie :D)uwagami na temat browserów amigowskich

test
testowałem Aweb 3.4
voyager 2.88
Ibrowse1.1
Ibrowse 2.3
Aweb 3.5.08pl

wygrał Ibrowse 2.3 ponieważ wyświetla w 256 wyswietla normalnie po odpaliłem inne (nawet najnowszy 2006 roku Aweb)i nie wiadomo w jakich kolorach albo pokazuje grafę albo nie
Ibrowse2.3 pokonuje wszystkich blisko mu do IE i firewoksu

z ciekawostkę można uznać to
No, but Flash support is currently in development for the next version of IBrowse.
czyli będzie obsługiwany flash w najnowszej wersji :D
w prawdzie na str iB jest v2.4 lecz do pobrania nie widać
(przynajmniej ja nie widze)
[#2] Re: web extras

@pwe, post #1

voyager w wersji 3.x.x ( u mnie 3.4.4) obsluguje namiastke flasha. Co
do kolorow, to ja od wielu lat nie uzywalem systemu w mniejszej ilosci
kolorow niz hi(lub true) color.

[#3] Re: web extras

@Kaczus, post #2

a co masz kartę graficznę bo ja Agę OK
[#4] Re: web extras

@pwe, post #3

W 2000 rok wszedlem z karta graficzna, inaczej wstyd by mi bylo :)

[#5] Re: web extras

@Kaczus, post #4

a ja mam Aga
testowałem Voyagera v 3.3.12?
do flasha pisze że wtyczke potrzebuje
[#6] Re: web extras

@pwe, post #5

Wtyczka tez jest do pobrania...

[#7] Re: web extras

@Kaczus, post #6

...............na czym to skończyłem czemu voyager jest lepszy od Internet e****** .............
jeśi chodzi o kolory to w prefsach mam ustawione 8 kol i musiałbym przestawić na 256 a wtedy to większosc ikonek robie sie za bardzo świńska(różowa choć fanom golizny pod łuszkiem........)patrzyłem ale chyba nie ma opcji wyśiwetlania na osobnym ekranie w innej rożdzielczości i kolorach(tak jest w Aweb)
a czy jest spolszczeie do voyagera

Ostatnia modyfikacja: 09.08.06 17:12
[#8] Re: web extras

@pwe, post #7

Voyager jest pod MUI, i tu mozna ustawic uruchamianie na osobnym ekranie
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem